Gulde.dk starter en ombygning

Hey derude

Jeg har nu besluttet for anden gang at gennemføre en større ombygning som i sikkert ikke vil lægge meget mærke til, da det handler om opsætningen og systemt og ikke selve indholdet (som ikke vil forsvinde fra siden!)... i denne andledning har jeg valgt at "halv-lukke" min side. Bloggen vil, som i kan se, stadig være oppe. Resten vil blive midlertidligt fjernet, da jeg ganske enkelt sletter alt andet på serveren - lige så meget for at få de sidste reste fra den gamle side væk.

Dette vil dog ikke påvirke tutorial subdomænet, som der vil være et link til. Det vil heller ikke påvirke min videoblog (for den ligger jo på min youtube channel. Disse ting vil jeg blive ved med løbende at opdatere mens jeg opdatere resten af siden.

Håber det er til at leve med ^^
Udgivet Thursday d. 02. July 2009
2 comments and 2228 views

Comments

FGravatar Fidla 03 July 2009 14:04

Hvornår vil siden ca. være oppe igen?

GGravatar Gulde 03 July 2009 14:11

Forhåbentlig om et par dage ^^
Jeg skulle gerne få en pæn del på plads i dag

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie