Had på Arriva, had på Gym-mail

Argh, dagen i dag har hidtil bare været en rigtig møgdag Sådan en af de dage, hvor man bare ikke burde være stået op. Toget kommer for sent, så jeg kommer forsent. HAd på Arriva!! Jeg får dog et lift af Linette's mor... Men dag jeg endelig når skolen, er der låst til min klasse - jeg skulle åbenbart via mail have set at der slet ikke er nogen første time i dag. Ikke før den fælles juleafslutning her kl. 9.00, og så tænker Gulde, "ja tak, nu er jeg bare så glad, hvad skal jeg så bruge den tid på?" Og det skulle vi åbenbart selv have fundet ud af via mail, suk, hvad de åbenbart fik af vide i går, hvor jeg var på hospital og alt det der med min finger. Men der kommer altså så meget spam på den mail, at jeg slet ikke gider bruge den - og i dette tilfælde betydder spam så reklame. Nå, men tænker at jeg så hellere må tjekke min mail, og deri beder min tysklærer mig så aflevere en udprintet stil i dag i stedet for i går Og jeg har absolut intet med til at kunne gøre det - det bliver da også bare værre og værre for mig, badr! Burde slet ikke være stået op i dag...
Udgivet Friday d. 19. December 2008
2 comments and 1871 views

Comments

TGravatar Tulle 19 December 2008 10:50

Stakkels dig!

IGravatar Ilhja 19 December 2008 14:08

Ja det er bare en af de dage, kender dem alt for godt.
God bedring med fingeren og håber du får fixet din tyskstil

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie