Had på Facebook applikationer - de er krænkende!

Ew! Hvor jeg hader Facebook applikationer! Især dem der handler om at finde ud af "sandheden om dine venner". Og der er flere grunde til at jeg hader dem!

Grund nr. 1
Det er åbenbart muligt at få dem vist på min væg - altså det sted det var meningen mine ting skal stå. Altså bliver den side spammet totalt til, så man skal være aktiv 24/7 hvis der skal være chance for at nogen ser de ting man poster... Eller se de billeder som man ikke ønskede skulle lægges på nettet, men som en eller anden spade har smidt ud alligevel - trods det de er private, og i øvrigt taget med mit eget kamera :G30.gif:

Grund nr. 2
Se, det havde nu ikke været helt så slemt, hvis man i det mindste kunne sørge for at indholdet var sobert. For ærligt talt har jeg ikke lyst til at der smidt spørgsmål om hvorvidt jeg har prøvet analsex! Dette ord er meget hårdt for mig at skrive ned, endda selvom det er for at brokke mig! (hvad jeg i øvrigt er ganske god til - at brokke mig altså). Jeg er en person som er meget genert, og i særdeleshed blufærdig. Og det der er sådan ca. det eneste emne jeg bare ikke kan tåle at snakke om! Altså hvad der i Jarastavens vandring (bogserie af Sagaborg) blev referret til som: "Det der sker under skindtæppet". Jeg går totalt i baglås, det kan jeg bare ikke have! Og at der så bliver smidt sådanne spørgsmål, som for folk til at spekulere i de baner, det gør mig på en gang arrig, flov og såret! Så jeg HADER de applikationer - og kan jeg blokere dem? Nej! Bræk det!

Grund nr. 3
Men vent, det bliver værre! For ikke blot er spørgsmålene klamme og krænkende - det er direkte perverse spørgsmål der kan blive stillet. Det får man ud af at have en maskine der tilfældigt trækker et spørgsmål og en person.

Jeg kan nedskrive et par eksempler:
Har jeg haft sex med min lillesøster! Føj, ad, føj! Det er sygt og forkert! Ew, ew, ew EW!!
Er jeg forelsket i min fætter? I samme dur som den anden, sygt og forkert, dog slet ikke i samme voldsomme grad.
Har jeg været kæreste med min bedste veninde? Jah, så kører den ellers der ud af...

Er jeg den eneste som ikke kan fordrage sådan noget? Og nej, hvis der endelig skulle gives et svar på de i dette indlæg stillede spørgsmål og overvejelser... så er der altså ingen af dem der er sande!
Udgivet Sunday d. 21. February 2010
1 comment and 1357 views

Comments

AGravatar Altair 22 February 2010 19:25

Jeg tror det er begge dele. Hvert fald har jeg sindssyge drømme.
Uh, du er ikke den eneste som hader mange af de der ting på facebook. På et tidspunkt var det populært blandt mine venner, at svare på ja/nej spørgsmål om personer. Hver gang de svarede, fik jeg besked om det og blev altid såret. For det var folk som ikke kendte mig godt, som svarede. Det var ufattelig krænkende og det synes jeg stadig, mange ting på facebook er, samt de folk som bruger den.

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie