Hædring, karate og kage

Jeg var til hædring i dag som jeg skrev flygtigt om i går. Der skete en del, men jeg tror ikke jeg har tid eller "overskud" (som i, råd til at miste tid til søvn) til at beskrive det nu, så den historie får i i morgen i stedet. Og billeder, for ja, der blev faktisk taget lidt af Emil og Tanja's mor der var der som vores støtte.

Ellers nåede jeg hjem og med et forsøg på at lave og spise aftensmad, samt rydde lidt op forsvandt den 1,5 time på et øjeblik, og guess what, jeg fik kun halvdelen af min mad, 1 ud af 2 forårsruller, alligevel. God det samme, man kan ikke tage til kamptræning med for meget i maven. Den sidste må vel blive frokost i morgen, hvor jeg har fri allerede kl. 12, jah, det glæder jeg mig til Og så skal vi grille med Tanja og hendes kæreste. Og jeg skal have lavet noget hjemmeside senere den aften. Og efter arbejde skal jeg have handlet lidt sammen med Tanja, og forbi Intersport bla. for at spørge efter sponser-gaver til vores stævne-tambola til Tenshinkan Cup d. 12 oktober. Jeg håber de har fået lave dan-puljer (sort-bælte grupper) så jeg også kan deltage. Ellers må jeg nøjes med Herning ^^"

Men vi skal handle ind til kage og chokolade-mousse som vi skal lave sammen, så det bliver hyggeligt. Så må jeg se om der er tid til oprydning og rengøring, for den tid jeg havde efter træning i dag forsvandt også som på magisk vis på et øjeblik - besynderligt... Men Fluffen nåede da få en god lang gåtur, så jeg håber han er en glad, tilfreds og rolig Fluffy-mis nu det er sengetid.

Hvilket minder mig om... at sengetid var nu. Så godnat derude, vi skrives igen i morgen
Udgivet Thursday d. 26. September 2013
2 comments and 2433 views

Hverdagsliv Karate Kage

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 27 September 2013 01:15

Du har godt nok en del at se til for tiden...

GGravatar Gulde 27 September 2013 12:36

Det er somend ikke mere end det plejer, jeg tror bare stadig ikke jeg har vænnet mig til at passe det sammen med et fuldtidsjob. Skole med lektier og selvfølgelig også fuldtids, hvis ikke mere, men det er stadig lidt noget andet når man kan sidde hjemme med det

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie