Happy to be back at work

Så er vi igang igen. Jeg er startet ud med 10 timer - vågnet før morgen zombien er taget af og stadig udmattet ovenpå weekenden og sidste uges strabadser... men hold fast hvor var det skønt at komme på arbejde igen. Hilse på nogle af kollegaerne (som ikke stadig har ferie) og lave lidt praktisk web og hjælpe folk. Føle at jeg gør en forskel. Egentlig er jeg kun ansat til web, men da de har fjernet (midlertidigt går jeg ud fra) min computer fra kommunikations kontoret så jeg tog den i receptionen - og kunne selvfølgelig ikke lade være med at hjælpe til når der var tryk på. Det må vi jo få lavet om så jeg kan få lov at hjælpe lidt sådan rigtigt

I øvrigt var det spændende at høre om folks ferie - og skægt at høre realtionen på min VM mester titel - der blev flaget for mig, hehe.


Der var snak om at jeg skulle bage kage til i morgrn - well, det blev så ikke til noget. Så må jeg se hvad det ellers kan gå hen at blive til. Det føles som fredag at have så tidligt fri
Udgivet Monday d. 27. July 2015
2 comments and 1908 views

Comments

IGravatar Ilhja 01 August 2015 23:45

Af en eller anden grund er det gået forbi min næse at du har fået en VM titel! Nok fordi jeg er bagefter med at læse blogs.

Men TILLYKKE! Jeg skriver det nok igen hvis jeg finder indlægget i bunken af ulæste

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 02 August 2015 01:39

Den slags er jeg selv slem til Men det er nu let nok at overse, jeg nævnte det kun kort i mit indlæg Gashuku VM 2015. Og så her selvfølgelig. Jeg har ikke tænkt over at skrive det op andre steder, såh... Men jeg takker

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie