Hard overspring Hallelujah!

Så... jeg er igang med eksamens oplæsning, og det betyder selvfølgelig trang til diverse overspringshandlinger. Jeg prøver selvfølgelig at styre mig, men blev lige ledt kort på afveje af Humons Satw fortolkning af Eorovision-2012 og det gav mig en pludselig trang til at se/høre Lordis vindernummer fra 2006, Hard Rock Hallelujah, og så tænkte jeg, at den kunne i også lige få lov at få fornøjelsen af her Hands op for det anderledes!

youtube video
Udgivet Monday d. 11. June 2012
3 comments and 2261 views

MMD Skole Music

Comments

QGravatar QpoX 11 June 2012 16:05

Og siden 2006 har der intet godt været i eurovision...

IGravatar Ilhja 11 June 2012 17:01

Er (næsten) enig med Qpox
Sjovt nok også den eneste gang jeg nogensinde har brugt penge på at stemme i noget tv show.

Kender godt det med at bruge tid på at arbejde med noget i sommerferien. Jeg håber de bliver glade for det

GGravatar Gulde 13 June 2012 00:13

QpoX, jeg har også haft ganske svært ved at se et helt MGP igennem siden... tror måske det er lykkedes en enkelt gang, men så er det også det. Jeg nøje med Humons gennemgang, så får man alle jokes med alligevel ^^

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie