Harry Potter Tag

#AsSeenInBlogland... Jeg har set dette tag i hvert fald to steder (hos Eeyorenyk og Ilhja), og som Harry Potter fan kunne jeg ikke lade være med selv at sidde og svare med på spørgsmålene, mens jeg fascineredes (er det overhovedet et ord? ) over de andres svar. Spændende, meget spændende


Favorite book?
Uh, den var værre. Jeg har elsket alle bøgerne... Jeg kunne dog bedst lide de første, hvor tingene stadig foregår på skolen... Jeg tror faktisk jeg må pege på 1, eller 2, men jeg ved det ikke helt. Uh, det er jo en serie, alle bøgerne skal arbejde sammen, puh!


Favorite movie?
Fangen fra Azkaban tror jeg. Det var den første film jeg så i Biffen - og det sammen med min kære fætter Jakob. Den er heller ikke helt så dyster som de andre, men stadig mørkere og taget mere seriøs end de første 2 film... Plus scenen med Herimone og Draco - den er awesome! Selvom Hermiones drastiske-men-"uadresserede"-nørd-til-lækker-hår-makeover irriterede mig...


Least favorite book?
Må nok være 5'eren. Den var.. mærkelig i forhold til de andre, og jeg hadede den afmagtige følelse man fik fra Dolora gennem Harry. Selvom det sikkert er meningen, og bøger netop skal sende én igennem grusomme ting for at være spændende (åbenbart ) så kan det af og til alligevel være... for meget ^^" Jeg sad meget af bogen og ventede på det øjeblik hvor folk endelig ville stille sig op og sige fra, men det blev bare udskudt og udskudt og udskudt... lidt ligesom i filmen Funny Games... badr


Parts of the books/movies that made you cry?
Hmm, det bliver svært, uden at fylde bloggen med spoilere. Selvom jeg tvivler på at folk som er interesseret i at læse bogen, for det første ikke allerede havde gjort det. Eller at de ville komme forbi min blog. Men, jeg bryder mig stadig af princip ikke om spoilere, så her kommer nogle abstrakte hints, som jeg håber I fatter alligevel

  • Bog 1... spejlet...
  • Bog 4.. Sidste del...
  • Bog 6... Sirius
  • Bog 6... Dobby
  • Bog 7... stationen
  • Og så selvfølgelig både bogens og filmens store minde plot-spoiler i sidste bog/film. Hvem tudede ikke til den del? :')
  • ... sikkert også flere jeg ikke husker. Jeg fornemmer det snart er tid til at genlæse og gense serienIf you could hook up with any HP character, who would it be?
Det ved jeg ikke rigigt... Jeg synes Joanne har gjort et ret godt job med at få karakterene til at fremstå meget menneskelige, altså med samme "fordele" og "ulemper" som virkelige personer har. Jeg ved ikke rigtig om nogen af dem er "min type"... Jeg ved ikke engang om jeg har en type ^^"
Harry Potter... fristende, right? Eller Draco måske, i et desperat forsøg på at banke noget fornuft ind i hovedet på ham. Selvom det nok ville være en tabt kamp og et meget usundt forhold ^^" Hmm... Neville er sød, men arh...


Favorite character?
Hmm... Jeg kan virkelig, virkelig godt lide Hermione. Hun har været lidt af et idol for mig. Men så er der også Snape... Hmmm... Kan jeg kalde den uafgjort?


What would your Patronus be?
En guldfisk ville jeg tro. Fordi det er så meget mig. Kan Patronus'er være fisk? Eller skal de være et pattedyr, jeg husker ikke andet fra bog/film. Måske ville det så være en kat, men det ville nok mest være fordi jeg holder af katte.


If you could have the Resurrection Stone, Invisibility Cloak or the Elder Wand, which would you choose?
I så fald måtte jeg lige vurdere: Elder Wand, som i stærkeste tryllestav overhovede... eller som, tryllestav i det hele taget. For i tilfælde af sidst-nævnte, ville jeg klart vælge tryllestaven. I tilfælde af at man, som i HP-verden, kunne eje en tyllestav der var mindre stærk, ville jeg nok vælge et andet objekt.
The Resurrection Stone ville måske være mere fristende, hvis jeg for nyligt havde mistet en af mine kæreste. Mor, far, søskende, Emil... Ikke at jeg ikke savner, fx. min farfar, men jeg har også en forståelse af at.. well, folk skal have fred, eller sådan noget. Jeg tror også stenen ville gøre mig gal. Men den kunne omvendt måske være en god.. eh... feature at dele med andre? Som måske ikke er kommet sig over tabet af deres døde. Og så igen, det nok også være med risiko for at gøre dem gale, måske endda på randen til selvmord, som i eventyret.
Usynlighedskappen ville omvendt nok være mest praktisk, hvis man var ude på skræmmer. Tyveri. Spionage. Snige sig gratis ind.
Og lets face it, så glad en crime rider er jeg bare ikke. Så jeg ville nok vælge tryllestav ^^" Men igen, hvis staven betyder (som den jo gør i bogen) en hær af griske personer der vil slå mig ihjel for at få den, såh... ville jeg nok holde mig til kappen, så man kan få lidt fred engang imellem, hehe


What House would you be in?
Jeg ville skyde på Ravenclaw. I forhold til test jeg har lavet, har det enten været der, eller i Hufflepuf jeg er blevet placeret, og begge dele virker meget passende


If you could meet any member of the cast, who would it be?
Hmm... det ved jeg ikke. Jeg har aldrig være den store fan af virkelige personer, jeg er mere til fiktive karaktere, tror jeg. Så jeg ville nok ikke ane hvad jeg skulle gøre/snakke med dem om alligevel. På den anden side kunne det måske være fedt at møde Emma Watson, nu hun repræsentere en af mine favorit-karakterer.


Have you played any of the video games?
Ja, jeg har Harry Potter 2 og 3 på X-box (the old kind) men har mest spillet på 3'eren. Det spil jeg har brugt absolut mest er dog Quiddich!


If you were on the Quiddich team, which position would you play?
På Xbox foretrak jeg at være angriber, men i virkeligheden, arrrrh.... Hmm... generelt er jeg ikke så fantastisk til bolde og holdsport. Jeg tror ikke jeg ville have præcision til fx. søger, og nok ikke modet til at være basker. Og nok heller ikke attituden/agressionen til at være angriber. Så skal jeg basere det på mine oplevelser fra anden bolds-sport, skulle jeg være forsvarsspiller, så det ville nok blive målmand ^^"


Were you happy with the ending?
Man er jo aldrig tilfreds med når en fanstastisk fortælling, der har holdt éns tanker og fantasi igang i så mange år, pludselig ebber ud. Men skulle det ende på en måde, tror jeg det var en fin måde at gøre det. Ja, jeg synes slutningen var fin nok


How much does Harry Potter mean to you?
Ret meget faktisk... Det var ikke mit første møde med Fantasy... eller Urban Fantasy for den sags skyld - det var bogen "Salamanderens Hjerte" fra Witch-serien af Lene Kaaberbøl. Men jeg betragter bestemt Harry Potter som den gnist der for alvor tændte min læseglæde, altså fuldkommen/igen hvis man kan betragte det som en 2-trins ... ting... Jeg lærte også derigennem at favne mit nørdede selv. Jeg ville nok ikke have taget mig sammen i skolen, hvis ikke jeg havde "mødt" Hermione... så mit gode hoved ville måske være blevet "spoleret" af dovenskab. Jeg have nok heller ikke researchet så meget. Generelt har det været døren til min interesse for fantasi, mysik, hekse, det okkulte, drømmetydning, myter osv. osv. og den del har haft en pæn stor del af mit liv. Ligesom mit skriveri har optaget, og stadig optager meget af mit liv (omend jeg ikke aktivt skriver så meget ned for tiden)- det tror jeg heller jeg var kommet igang med, hvis jeg ikke havde mødt den bog (serie). Så i grunden har det nok betydet... mere end jeg umiddelbart har tænkt på ^^"
Udgivet Friday d. 01. August 2014
2 comments and 3312 views

Challenge Tag Nerd AsSeenInBlogland

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie