Having spam trouble

Foto fra pixabay.com

Jeg har nu igen fået lidt problemer med spam i kommentarerne hvor det pt. vælter ind med tilbud på piller, sjove billeder, forretningstilbud og søde ord på russisk.

Eftersom jeg selv har lavet mit blog-system, er der ingen skrædderdyede løsninger klar, og jeg har endnu ikke fundet den bedste måde at takle problemet på, efter at min spamsikring, som ellers har fungeret i mange år, nu ikke længere er effektivt nok.

For nu har jeg dæmmet op for problemet ved at indføre kommentar godkendelse - så har du ikke kommenteret på bloggen før, vil du desværre komme til at vente lidt, før din kommentar bliver offentlig. Det kan desværre også ske at din kommentar er forsvundet med spammen - det beklager jeg.

Det er noget irreterende bøvl at håndtere sådan noget spam, men der er åbenbart stadig mennesker derude, som ikke har bedre hobbyer at give sig til. Trist

Jeg håber på at få løst knuderne hurtigst muligt
Udgivet Thursday d. 23. February 2017
1 comment and 1322 views

Comments

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 23 February 2017 19:01

Hvis du har kommenteret før burde du ikke få problemer

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie