Held i idræt

Se der er jo faktisk sket en hel del i skolen i dag. Dels lykkedes det mig at få afleveret danskstilen til tiden... jeg arbejdede også til halv 1 på den i går, og stod op allerede kl. 5 for at gøre den færdig. Desværre er det vist noget bras jeg har fået skrevet, men jeg ved at de andre der valgte samme stil (der var 4 valgmuligheder) har gjort det på samme måde som mig, så hvis det er forkert, så er vi i det mindste ikke ene om lortekarakteren Det gik tilgengæld knap så glidende med billedfortolknings oplægget i dag. Jeg brugte hele dagen i går på at skrive stil, og håbede vi havde bare 10 min. i begyndelsen af tiden, til lige at arrangere hvem der sagde hvad, men det blev der ikke. Og da jeg ikke havde noterne med hjemme, og ikke havde tid til at få genopfrisket, endte Fatima med at sige alt vi havde. Jeg sagde ikke en lyd - men bagefter blev der klappet alligevel.

Vidste i, at vi har en forfærdelig klappekultur i de danske skoler? Alle dem jeg har gået på i al fald. Er der sagt noget ved tavlen (af andre end læreren), så klapper man - bare som sådan en zombieagtig refleks. Og det uanset om det der blev sagt var fantastisk, eller noget jusk. Den oprindelig tanke var vist at det var en høflig gestus, men i dag virker den snarere nedladende, idet den bekræfter den zombieagtige trancetilstand af 'hørte-ikke-efter' som de tilstædeværende måtte have været i. Så på den ene side er jeg faktisk glad for at læreren fik det stoppet. Men på den anden side irriteret, over kommentaren han brugte som agument: så godt var det altså heller ikke. Humpf ulk:, jeg føler mig såret.

Nå, men jeg fik dog heldigvis en bedre oplevelse senere i dag. Og det endda i idræt. Da vores lærer havde fri, kom vi til at træne under læreren for parallel holdet. Så vi skulle alle spille amerikansk fodbold alla ultimate. Vi blev først delt op efter vores lærere 'Bentes hold og Fins hold), og bagefter i små 6 mandshold. Og skynt Fins hold var meget bedre trænede i det (de har projekt med det), end vi (Bente's hold), så gik det faktisk helt godt. Jeg var ikke mega dårlig Jeg kom selvfølgelig lidt til skade alligevel - mange bolde blev kylet i knolden på mig, men det gjorde ikke meget ond. Jeg endte faktisk med at have det så sjovt, at jeg helt glemte hvor meget jeg afskyr idræt Men... det fik Trine fra Fins hold og min klasse lige lavet om på. Er der noget jeg hader, så er det når folk udnytter min uvidenhed indenfor sport til at hakke ned på mig. Der blev råbt at jeg satte fod på - men ærligt talt hoppede bolden selv op i min knæskal (knæ! ikke fod, og af sig selv, ikke sparket). At få et møgfald for en sådan fejl, tog lige al min kampgejst fra mig.

Vidste du, at en fod i sport går helt op til knæet? Forestil dig så når sportsfolk triste fortæller de har brækket/forstuet foden - så må man jo tænke: Nå, lille pus da, ej hvor av: hele benet i gipd.
Vidste du, at en arm i sport går helt op til under dine skuldre?

Nå, men så skulle vi skifte til at spille almindelig fodbold - og dagen var ødelagt (tænkte jeg). Men det viste sig faktisk at blive helt skægt. Og jeg var dygtig Det gik fantasktisk på min foretrukne plads som forsvars spiller, så godt at folk allerede sukkede opgivende, når jeg var på vej hen for at standse dem. Jeg tror jeg har haft en mega heldig dag. Der var sågar en pige fra parallelklassen, som var overbevist om at jeg gik til fodbold, fordi jeg var mega sej på banen. Hmm, mon jeg skal blive smigret eller fornærmet? For på den ene side er det super at få af vide at jeg er god til en sport jeg aldrig har trænet/forstået/gået op i eller været god til. Og på den anden side - mig til fodbold... ej vel? Jeg hader jo fodbold, heh.

Derudover har jeg været møg effektiv i forgårs, selvom i sikkert ikke kan se det Jeg har nemlig valideret alle koder på hele siden Så de eneste sider der endnu ikke er valideret, er følgende:

Kontakt - A&A
Siden - Opdateringer
Siden - Hall Of Fame
Hjælpesiden
Og desuden visse steder i nogle blogindlæg (dem med youtube input)...
Udgivet Tuesday d. 28. April 2009
3 comments and 2910 views

Comments

KGravatar Katrine 29 April 2009 19:06

Lige nu har jeg nogle grå med røde og pink striber på Men jeg kan bedst lide mine sorte ankelstrømper.. De er dejlige!

KGravatar Katrine 29 April 2009 19:15

Lige præcist! Tennis sokker for ens stakkels tær ti lat dø af varme! O_o

LGravatar Louise 30 April 2009 15:17

Ja, i hvert fald nyder jeg meget at stene tegnefilm og Disney Channels-film (selvom sidstnævnte ikke er fra min barndom, men min søsters )

Virkelig, man havde zero liv! Men fik da lige resultatet i går - 12. 12 for at leve en uge uden liv

Lærerne er ALTID dårlige til at give opgaver for sådan de ikke er oven i hinanden! Og så går de altid i fuldstændig panik lige før en ferie, så man skal have sådan en syv-otte afleveringer på samme tid - som alle sammen bliver lige en tak dårligere end sædvanligt >_____<

Det var akavet, især i begyndelsen, og hun spurgte naturligvis ind til de ting, jeg helst ikke ville snakke om... Men i det mindste var hun ikke ligeglad, lød det da ikke til.
Alle er ligeglade i kommuneskoler - selv eleverne

Og tak for rosen!
//Louise

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie