Here goes Puf Monster

Da jeg vågnede i morges var mit hovede, og mere specifikt mine øjne, puffede som aldrig før, som en påmindelse om at i går var en mindre ideel dag. Jeg ved ikke hvad jeg lignede - en slags ny maskot for puffede ris, klar til at overtage maskot rollen fra Guldkorns Honningmonster, yikes! Jeg kan godt forstå mine kolleger kiggede bekymrede på mig. Nogen var endda næsten ved at smide mig hjem igen. Og det holdt ved længe. Sammen med den stikkende hoved/øjenpine der også holdt mig vågen i nat, øv.

Det lagde sig heldigvis i løbet af dagen, men det tog tid og her midt på dagen var jeg stadig noget hævet. Såh deeet, var lidt af en oplevelse

Udgivet Wednesday d. 09. October 2019
317 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie