Holographic dimond ocean nails

Hvad får man hvis man kombinere lakkerne Ocean og Holographic fra Gosh med lidt af farven Dimonds fra Sally Hansen (Dimond Strength serien)? Absolut smukke negle Efter mine regnbue negle (som vist på instagram) fik jeg bare sådan lyst til noget mere Ocean, det er ikke for ingen ting at denne farve er min absolutte yndlings. Skinnende og chancerende og med en let shimmer-effekt og en fantastisk farve som fra en havfrue. Det eneste problem er faktisk, at jeg er ved at komme langt ned i den lille flaske - hmm, må vel have skaffet noget mere, selvom gosh vel heldigivis ikke har planer om at stoppe netop den farve :S På ringefingeren er brugt en kombo af Holographic, som også er fra Gosh (og i øvrigt også er en af de farve, der ofte er endt som den "bedste" efter sammenligning med lignende farver fra andre mærker, det ses dog ikke her, fordi den kræver naturligt lys for rigtig at træde frem med holo-nuancerne, det kan badeværelseslampen alligevel ikke klare), og 2 lag af Sally Hansens Dimonds, som jeg i øvrigt også er ved at have lavet et betydeligt indhug i - desværre er det ikke en linje de har forsat, men for mig ligner der lidt, at deres "Glass Slipper" fra No Chip serien er liiidt samme farve, det håber jeg i hvert fald, for denne farve er virkelig også en jeg er blevet glad for, fordi den tilføjer DET ekstra spark, uden at være helt dominerende

Udgivet Wednesday d. 03. April 2013
1 comment and 2405 views

Nails Beauty Mozaik

Comments

SDGravatar Stine Dahl 04 April 2013 16:29

Hvor er de fine :-) Du kan forresten vinde et cool ur på min blog. Kig forbi: http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/04/konkurrence-casio-ur.html

Knus Stine

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie