Holographic dimond ocean nails - I sollys

Jeg skrev jo i det sidste negle post, at det var synd jeg ikke havde taget billederne udenfor i dagslys, med sollys, for den kunstige lampe gør ikke Holografic fra Gosh ret. Så jeg tog lidt flere billedere dagen efter (eller efter igen, I don't remember) og dem kan i da lige få at se Jeg har noget andet på nu, og er faktisk sprunget over 2 mani'er, én regnbue og den lilla-plettede jeg havde på de sidste par dage, men den sidste kommer jeg nok til at lægge igen, for det er så dejlig nem, og effekten er så fed!

Gosh Holographic og Ocean lakker i sollys

Gosh Holographic i sollys
Holograpich og Ocean fra Gosh set i sollys

Udgivet Friday d. 12. April 2013
1 comment and 2344 views

Nails Beauty

Comments

MGravatar Mia 12 April 2013 13:14

De er så flotte sådan nogen holografiske lakke !

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie