Hu-hej-vilde-dyr

Jeg var i Bilka i dag. Og jeg må indrømme, jeg har aldrig før tænkt over hvor stort tallet på julegaver der skal retuneres er. Eller hvor stor antallet af handlende er her op til nytår. Jeg siger jer, det var en jungle derinde. Der var så mange folk, at man måtte sno sig for at komme afsted med bare en smugle fart. Og derudover sker det af og til, at der optår "trafikprop" af vogne. Pludselig opstår der mure hist og har, på grund af folk der stopper op. Det var vildt. Og jeg skulle endda bare have fat i 2 poser revet ost til pizza'en til i aften. Der var megalange kører - det var ret så de snoede sig omkring varestativer og varer"øer". Selv ved quik-kasserne, hvor køerne du bevægede sig forholdsvis hurtigt. Det var nu spøjst, hehe, den gik rundt om en varer-kurv med sokker, og så for at udnytte ventetiden op til kassen, gav folk sig til at købe sokker

Nå, men det var jo Emil, Denis og Tina der så venligt havde sendt mig derind efter ost, mens de selv gik på burgerking. Dels af dovenskab, og dels fordi ingen af dem åbenbart kan finde rindt i Bilka. Jeg sluttede mig så til dem, og endte med at få lidt at spise derinde også (jeg var ikke helt mæt efter... men det kommer jeg forresten til senere). Jeg skulle bare have en hamburger, og jeg må sige, aldrig før har jeg ventet så længe på en hamburger. Jo for ekspedienten troede sagtens hun kunne klare 4 bestillinger på én gang, og maden må åbenbart ikke ligge klar på Burger King, som den må på Mc'Donnals. Så jeg kom til at vente snart 20 min. fordi hun først skulle lave maden til de 7 andre personer (som havde store menu'er), men tage imod penge kunne hun åbenbart godt gøre med det samme, suk. Og da jeg så endelig fik min mad, var den helt forkullet og adder. Føj, jeg spiser aldrig frivilligt på Burger King igen - hurra for kvaliteten hos Mc'Donnals!

Nå, men nu må jeg hellere fortæller hvorfor vi i det hele taget var taget ind til byen. Dels for at Emil kunne få købt sig en ny gamermus, dels for at Tina kunne komme i en hestebutik, hvad Denis skulle kan jeg ikke huske, men jeg selv skulle også 2 ting derinde. For det første skulle jeg have fat på min sovepose fra min mor - den skal bruges nytårsaften, hvad Klump dog først skrev, da jeg var taget ud til Emil (hvor jeg er nu ). Men jeg skulle også have fat på min kjole, den havde jeg nemlig glemt hjemme Mig der ellers havde gjort mig så umage med at få alt med denne gang, suk.

Nå, men jeg startede med, som det første, at blive væk fra de andre, er det ikke flot? Jeg kiggede væk et øjeblik, mens de gik om bag en bil, og da jeg kiggede igen, puf, var de væk! Jeg fand senere ud af at de var smuttet ind i en pc-forretning efter mus til Emil, og det til Denis (nu kan jeg huske hvad det var, det var hørebøffer! ). I mellemtiden gik jeg dog ned og fandt min mor i byen - det var hande der var så flink at have tage min kjole og sovepose med ^^. Jeg gik derefter ned og fik rettet briller, mens mor ventede udenfor - de har nemlig gnavet og været totalt skæve, da de ikke var blevet rettet siden de blev lavet. Jeg fik dem nemlig allerede før jul (ikke engang en uge efter vi bestilte dem) Og min brors kæreste Tulle tog dem så med hjem for os før jul. Både mine briller, og Tommys nye læsebriller (vi er dog blevet enige om, at hvis han skal have dem på foran en PC, skal han altid gå med briller ). Men tilbage til emnet - mens jeg fik dem rettet, nåede Emil og co. frem til os, og jeg kunne derefter følge med mor ned til bilen for at hente kjolen og soveposen.

Derefter bestilte vi chorros (eller hvordan det nu staves, hehe) fra den lille vogn ved springvandet. Det er de der lange vaffelagtige rør, og de smager bare mums!! Det var dem der næsten mættede mig. Herefter tog vi ned i den der hestebutik Tina skulle i, og derefter tog vi så i Bilka - men den historie har i allerede fået
Udgivet Monday d. 29. December 2008
1077 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie