Hvad jeg har lyst til i det gode vejr...

Hej med jer Jeg indrømmer med det samme, at det jeg har allermest lyst til for en gangs skyld ikke er at side indenfor foran en skærm Skulle jeg lave det jeg helst ville, ville jeg cykle omkring på må og få i byen, bare for at se de forskellige steder, udforske mere af cykelstisystemet og nyde det lækre vejr. Jeg er blevet så glad for min cykel, siden den er blevet sat i stand. Et gammelt lig af en rustbunke som ingen med respekt for sig selv kunne tænke sig at hugge <3

Ellers ville jeg spankulere omkring på græsplænerne med Fluffen og tage billeder af alt muligt - det gør jeg nok også engang, når der bliver tid til en pause, for projektet kalder! Jeg har fået samlet løse ender på min Projektbeskrivelse på skolen i dag, så på trods af den idiotiske rejsekorts-optanker-maskine der nær havde ædt mit dankort, var det nu meget godt at komme afsted. Særligt fordi jeg føler mig meget motiveret til at lave noget - hvis det så bare kunne blive uden for ^^"

Det gode vejr udenfor

Hvad jeg også har lyst til, er at få mine pakker, jeg utålmodige bæst! Jeg glæder mig sådan til at få min pung og få samlet at det jeg slæber rundt på - selvom jeg nu også er blevet meget glad for den løsning jeg har, nu vejret er blevet varmt nok til at det ikke ser så fjollet ud at jeg rænder rundt med min bæltepung/mavebælte. Og den nye nøglesnor (Fluffy åd den anden) er jeg faktisk også blevet ret glad for, selvom jeg ikke troede jeg ville kunne lide at den var så stor. Nå, jeg vil smøre mig noget middagsmad som jeg vil gå ud og nyde på altanen.

Nøgler, pung, mobil og tyggegumme, mine nødvendigheder lige nu, pænt pakket min bæltepung/mavebælte

Jeg håber også i nyder det gode vejr
Udgivet Tuesday d. 07. May 2013
2 comments and 2095 views

Happy LifeIsGood

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 08 May 2013 01:09

Nyder det så meget... Kan næsten ikke få nok.. Desværre skulle der komme nogle dage med regn nu.. øv.. Jeg har også lige fået ordnet min cykel og vi har 3 gange i denne uge cyklet byen rundt på små hyggelige stier.. Det er så nice.

GGravatar Gulde 10 May 2013 01:09

Ja, det hjælper helt vildt på energien Selv ikke den smule regn vi fik kan få mig ned med nakken igen

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie