Hvad skete der på fødselsdagen?

Min søde kontor-roomie AM sneg sig til at skrive på min tavle mens jeg kom frokosten i køleskabet.. Hun blev grebet på fersk gerning, hihi. Jeg tror det er fra Facebook hun har set det
Min søde kontor-roomie AM sneg sig til at skrive på min tavle mens jeg kom frokosten i køleskabet.. Hun blev grebet på fersk gerning, hihi. Jeg tror det er fra Facebook hun har set det <

Samme kontor-roomie valgte at forkæle mig og L (vores 3-mands-kontor) med en kage - hun kunne ikke finde kagemand som det havde været intentionen, men jeg var også bare flov over at det ikke var mig der havde med
Samme kontor-roomie valgte at forkæle mig og L (vores 3-mands-kontor) med en kage - hun kunne ikke finde kagemand som det havde været intentionen, men jeg var også bare flov over at det ikke var mig der havde med

Neglelak fødselsdagsgave fra Michelle, tak søde ven!

Min bestie Michelle kom forbi med en lille gave i form af neglelak (lækkert!) men jeg dem mangler jeg et ordentligt billede af...


Aftensmaden blev ikke en overdådig menu, men blot hurtig wok-pølse-mix da vi valgte at tage til karate træning (årets første)

Aftensmaden blev ikke en overdådig menu, men blot hurtig wok-pølse-mix da vi valgte at tage til karate træning (årets første)

Slikkepinde til klubben...

Til træning havde jeg slikkepinde med, da et eller andet fjols valgte at købe 12 pakker flødeboller før jul, så Spar var totalt tørlagt (grrr, mor! ) Men her bliver jeg jer også billed skyldig lidt endnu ^^"Alt i alt en hyggelig dag med masser af lykønskninger på facebook, SMS, telefon, chat, arbejdspladsen (selvom jeg luskede rundt med det for mig selv, hvordan signalere man måske lige man har fødselsdag uden at være Janni-6-år-igen? ) og i klubben - og endelig også på bloggen (tak for det!) Har har også været et par forsinkede eksemplarer, jubii, så er jeg ikke den eneste der laver det nummer Og jeg blev nu lige glad i låget af dem alle sammen... Særligt den skønne fødselsdagssang/brummen fra søs og far, og en et par søde hilsner fra MMD'er og SE'er og skønsangen fra karateklubben

Så hyggelig dag med hilsner, webarbejde, afslapning og masser af sved og muskelsmerter, lige som karatefolk nu bedst kan lide det
Udgivet Tuesday d. 06. January 2015
2 comments and 2208 views

Comments

LGravatar Lærke 07 January 2015 22:08

Må vi ikke se et kombineret fødselsdags- og julegave indlæg?

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 08 January 2015 00:31

Jo, det er da en fin ide - så skal jeg nok bestræbe mig på at få det lavet i forhold til sidste år hvor det ikke rigtigt blev til noget ^^" Det sagt har jeg dog ikke fået mange af mine fødselsdags gaver endnu, så kan godt være jeg alligevel taget den i to dele

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie