Hvilket navn lyder du?

Hvis ikke du har du alias eller alternativt navn, et kaldenavn eller måske et bestemt navn på nettet, ja så giver dette spørgsmål måske ikke så megen mening... men hvis du derimod har et andet navn, giver dette pludselig megen mening!

Jeg kom til at tænke over det, da jeg sad og spekulerede over en kommentar fra Ilhja (ilhja.wordpress.com), for i mit hoved hedder hun netop det. Jeg har jo lært hende at kende gennem nettet, et bekendtskab der endte med at føre til at vi gik en periode på samme skole. Og så blev det jo lidt mærkeligt, for i den verden, IRL, har hun jo et helt andet navn. Men i mit hoved hedder hun stadig Ilhja!

Det samme gælder fx GiZmo (giz-blog.dk), som jo faktist hedder Anne-Mette. Eller Tiiner (tiiner.dk), som jo faktisk hedder Cathrine. Og sågar mig selv, der kalder mig Gulde, men jo faktisk hedder Janni. Og IRL gør det ikke så megen forskel hvilket navn der bliver brugt, jeg lyder dem begge. Men på nettet derimod, når det da ikke er i mellem-verden Facebook-land, så har jeg det altid mærkeligt når folk kalder mig Janni.

Hvad med dig? Har du også et alias som kun bliver brugt i bestemte kredse? Og hvordan har du det, når det navn bliver brugt andre steder, eller når du bliver kaldt noget andet i kredsen?
Udgivet Saturday d. 18. August 2012
2 comments and 1104 views

Tankespind Blogland

Comments

CGravatar Cathrine 18 August 2012 21:36

Jeg bliver kaldt tiiner på nettet, og Cathrine i Virkeligheden Der er faktisk ikke så mange der kalder mig tiiner i virkeligheden men jeg reagere på det hele Dog syntes jeg det er mærkeligt når andre bloggere kalder mig Cathrine, haha Det er der næsten aldrig nogen der gør

IGravatar Ilhja 19 August 2012 12:15

Du må gerne kalde mig Ilhja i virkeligheden (ville være nemmere hvis vi stadigvæk gik i skole sammen).

Jeg er ikke vant til at blive kaldt Ilhja i virkligheden ligesom jeg førhen ikke var vant til at blive kaldt for Randi på nettet. Men når man går på en it uddannelse for en del af dem man går sammen med også lever på nettet så begynder man at vende sig til at de kalder en for Randi frem for Ilhja

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie