Hvis du selv kunne vælge, hvilken en duft ville din Shower Gel så have?

Inspireret af et FB opslag fra The Body Shop, er her mit bud på hvordan en idéel (ny?) shower gel ville være. Sådan, både ud fra hvad der nok er muligt... og måske ikke er Hvordan ville jeres bid se ud?


Sød Papaya - Det realistiske ønske fra (næsten) madverden


Jeg havde engang en shampoo i rejsestørrelse, der duftede som papaya. Det stod der i hvert fald på flasken. Jeg brugte den et par gange, men da der kun var bunds-sjatter tilbage fik den lov at stå, så jeg kunne tage den frem indsnusede den herlige duft. Jeg tvivler dog på det har været en ren frugt duft - jeg tror snarere det er en en forsøddet duft, af den slags man ofte efterligner til sluk eller duftende creamer. Ligesom forskellen på smagen af ægte jordbær, og den søde efterligning man bruger i slik. Jeg holder af begge slags smag og dufte... men jeg foretrækker for det meste ikke at dufte som mad, i hvert fald ikke mad jeg kender godt. Jeg kunne dog godt tænke mig at få den søde papaya shampoo tilbage som en shower gel.

Body Shop har ganske vist haft en papaya variant før... eller også var det fersken. Det var den bio-venlige 100% nedbrydelige Shower Gel serie, der desværre var en duft der fungerede elendigt med min egen krops-duft. Den duftede lækkert i flasken, men nærmere som bræk når den kom på mig


Syrener (og måske liljer) - Fra blomster verdnen


Jeg elsker duften af syrener, som bringer mig tilbage til min barndoms have. Også fordi den er kraftig nok til at man dufter den, men mild/blød nok til ikke at kildre og aktivere min allergi. Jeg elsker også blomsten for farverne og idéen om at det er én stor blomst, skabt af mange små blomster, men det er noget andet. Jeg elsker også liljer, så hvis de to dufte kunne fungere sammen ville det måske være federe endnu

Syrener er store blomster skabt af mange mange
Kokos (måske med vanilje?) - Fra de eksisterende i madverden


Jeg har dog også lært at elske den kokus duft serie som Body Shop har At det er en cream gør mig ikke så meget! Men som jeg så nogen foreslog i tråden, men en variant af kokus med et strejf af vanlije kunne måske være endnu bedre - og lidt mere parfume-ikke-mad-agtig.

Kokos shower creamen fra Body Shop er en favoritHonning og mælk - Også en nuværende favorit


En af de dufte (og produkt følelser) jeg bliver ved med at vende tilbage til er shower creamen (eller mælken, kan ikke huske hvad de kalder det) fra Palmolive - så selvom det ikke er et forslag til noget nyt, synes jeg den fortjente en lille benævnelse på listen også Ellers er der ikke rigtigt nogle dufte jeg fast genindkøber


Passionsfrugt og ingefær - Også en favorit


Jeg elskede duften med passionsfrugt (frugt, ikke blomster) og infefær fra fruttini, og det var en duft-kombi jeg bestemt ikke ville være ked af at prøve Body Shops udgave af!


Granatæble - En duft jeg også foretrækker


Granatæble duften er også en af dem jeg rigtigt godt kan lide, men igen kunne det måske være fedt hvis den evt. kunne kombineres med noget. En stand alone ville dog heller ikke gøre noget


Sommerregn - Fra den vilde kreative fantasi


Skulle jeg gå helt amok i fantasi og kreativitet kunne det dog være rigtig fedt med en shower gel der dufter som ny-vasket natur. I ved, den duft af sommerregn efterlader. Duften af regn og natur som man kun kan fornemme om foråret eller sommeren, hvor vejret er varmt nok til at man fornemmer duften af vandet, den varme jord og de herlige nye vækster! Det ville være en fantastisk duft tror jeg! En lækker og ren duft efter og under badet


Btw, er ikke sponsoreret hvis nogle skulle være i tvivl - but i wish?
Udgivet Wednesday d. 21. May 2014
1 comment and 2878 views

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 23 May 2014 00:46

Jeg er så enig med dig i ny-vasket-natur..
Elsker den friske duft luften har efter en god gang sommer regn.

Knus <3

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie