Hygge fredag aften med bror, venner og håndbold - I hurtige træk

Ja altså, i Gulde "hurtige" / "korte" træk

Jeg var som forudset ret flad da jeg nåede hjem i går, så det var kun lige knap at jeg kunne få lokket mig selv til at få støvsuget og ryddet lidt op, for ja, på trods af ønske om altid at holde lejligheden Gæste-præsentabel, var det alligevel blevet forsømt efter jeg er begyndt på job/praktik.

Det blev dog hurtigt opvejet af at Tommy kom, og de to "mænder" gik igang i køkkenet

Tanja og Mikkel dukkede også op, dog lidt før tid, så jeg søbede stadig rundt i vasketøj og den dyne det netop var lykkedes Fluffy at snige sig ind og tisse på... dvs. min selvfølgelig Men alt i alt synes jeg stadig det blev okay præsentabelt - selvom jeg liiige havde et par ting der skulle flyttes/fjernes/ordnes inden jeg kunne falde til ro.

Tanja satte sig dog til rette, som var hun hjemme, mens Mikkel gik ud til de andre i køkkenet Alle "mænder" i køkkenet, og kvinderne i stuen, sådan!

Tortillas'erne var en succes, og blev indtaget ved sofabordet hvor vi pt. kan have flest gæster åbenbart. Jeg vil også gerne have fat i nogle sofa "skamler" med opbevaring, så vi kan have flere siddende omkring sofa-bordet. Og så jeg kan sidde der, når jeg af mystiske årsager får lyst til at sidde i den anden ende.

Det var egentlig meget fint vi sad ved sofaen, for så kunne vi se lidt tv samtidig. Først stod den på Disnet Sjov, jubii. Jeg har ikke fået tændt fjernesynet tids nok (og på den rigtige dag) til at se det længe, og den del af mit indre legebarn, som bare knus elsker det program, nægter bare forsvinde

Efter aftensmaden ryddede Skønne Emil af bordet og ryddede op i køkkenet, mens jeg gik igang med at mixe pandekage-dej sammen. Det kunne jeg så gå og bage på mens håndbold kampen var i gang - de passer jeg sig selv det meste af tiden, så jeg kunne sagtens følge med.

Første halv-ej var alligevel heller ikke meget at råbe hurra for - men det blev bedre med pandekager til. Og særligt i anden halvej! Som jeg skrev er jeg ikke meget til sport, men med det rigtige selskab kan det godt fænge mig. Jeg har sågar nydt en fodboldkamp i folkeskolen på den måde engang

Der blev hujet og jublet og joket og ikke hoppet i sofaen!! Sidst Emil så Håndbold EM i sofaen, hoppede han sådan at den brækkede Så egentlig var der forbud mod at han skulle sidde i den, men han endte med at ligge på den lange "salon" ende (eller hvad man nu kalder den) med mig ovenpå, og så kunne han ikke hoppe ret meget :3 Det er i øvrigt en anden sofa, men mage til, nu, da Fluffy pissede den sidste hel fordærvet. Han har endnu ikke pisset i denne, men vi barrikadere den også med vasketøjskurve, transportkassen og andre kasser hver aften ^^"

Omkring anden halvej gik brormand hjem, og efter kampen gik Tanja og Mikkel ligeså, og jeg fulgte dem på vej med Fluffy. Så tog vi en hyggetur udenfor i sneen bagefter. Lidt koldt, men mest hyggeligt Og efter 20 minutter var Fluffe SÅ klar til at komme ind - og han gik SÅ pænt udenfor, så det var en ren fornøjelse.

Halv 12 var klokken så efterhånden, og det var jo egentlig min plan at gå i seng, men så endte jeg med at få øje på Chauffør-fyren Frank fra The Transporter filmen - jeg husker ikke godt skuespiller-navne, men jeg husker karaktere og forskellige film jeg ellers har set skuespilleren i ^^" Det var også én af Transporter filmene den med... nah, for at undgå spoilere (for dem kan jeg ikke selv lide) hvis der nu skulle sidde en der ikke var stødt på filmen før (dout it, but possible) så kan jeg slå på at det var 2'eren.

Derefter var det også lige lukt i seng - og den var ekstra lækker blød efter pis-lagenet var fjernet (senge-væder lang som forholds regel for Fluffy's "Jeg vil helst tisse i jeres seng" tendens). Jeg kunne også godt lide bare at have den flade pude - min rigtige "store" (almindeligt høje) pude der normalt ligger ovempå blev også offer for Fluffy's dråber, bare dem der blev hængende i pelsen under hans fødder bagefter Jeg er faktisk i tvivl om hvorvidt jeg overhovedet vil have den på igen.
Udgivet Sunday d. 26. January 2014
3 comments and 2129 views

IHurtigeTraek

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 26 January 2014 01:01

Det er da godt nok noget bøvl med den fluffy... Det er da noget af et scenarie i engang imellem skal igennem.

Lyder til en rigtig hyggelig håndbold aften.. Herre Håndbold er faktisk det eneste sport jeg bare skal se - når det er landsholdet. Synes det er en fed kontakt-sport og der sker hele tiden noget.. Kvinde håndbold gider jeg feks ikke.

(pssstt.... psssssttttt..... Har du set mit protest indlæg?? gad virkelig godt se dit svar på mit spørgsmål i det indlæg.. Hvis du finder tid en dag.. )

GGravatar Gulde 26 January 2014 02:01

Ja, det er lidt noget bøvl af og til med Fluff, men for det meste er det til gengæld dejlig praktisk med toilet-anordningen - ingen stank og intet grus

Havde jeg siddet alene havde jeg nok ikke set det. Sport på tv siger mig ikke ret meget. Selvom det af og til kan være hyggeligt/interessant nok at kigge på eller lytte lidt til i baggrunden.

Btw, nope, didn't see it yet, jeg har en længere blog-lovin feed der venter på at blive læst, og jeg gemmer ofte dine indlæg til en stille stund med tid og overskud fordi jeg ved du som oftest sætter gang i tænkere på mig Men vil da lige kigge forbi nu... korrigeret, har været forbi nu, fik ikke kommentaren her postet inden - har også lavet et respons - men er ikke tilfreds. Prøver nok igen i morgen eller noget..

JHGravatar Jeanette Henriksen 26 January 2014 13:35

Det er da lækkert at du venter med mine indlæg til et særligt tidspunkt.. ha ha...
(føler mig særlig) <3

Jeg har godt set dit protest indlæg, men hvis du planlægger at skrive et mere, så venter jeg lige med kommentarer til det evt kommer..

Håber du får en rigtig lækker søndag.. <3
Knus Jeanette

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie