I aften er "synde"-aften...

Så vi slår os løs i lækker mad og alt hvad dertil hører (for mig cola), samt senere dessert og måske senere igen det chokolade jeg fik købt i Lidl i dag Hvis jeg har plads... i maven og mit sukker-niveau altså Dagens ret består således af ... noget bøf... fra en ko... som Emil har krydret... Ja, det er altså en lækker bøf, og vist også noget godt kød, men jeg ved ikke hvad delene hedder, og selvom jeg måske kunne gætte... så kan jeg ikke stave det Dertil flødekartofler (kulhydrater, puha, men de gode af slagsen ) og grøntsagsblanding, mums Måske lidt inspiration til jeres egen dag i sundheds-synd

Oksebøf, flødekartofler og grøntsagsblanding

Udgivet Friday d. 23. August 2013
1 comment and 1835 views

DinnerOfTheDay Food

Comments

IGravatar Ilhja 23 August 2013 23:08

Det ser godt ud, selvom jeg ikke kan lide flødekartofler

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie