I dag er en herlig fridag!

Ah, fridag, hvor herligt Det er jo sådan at grundet de strikse overvågner af lektioner på gymnasiet, så sker der hvert år sidst på året ret mange aflysninger. Efter gymnasiereformen er det jo blevet meget vigtigt at alle elever får præcis det antal timer de har krav på, men heller ikke flere, for læreren bliver alligevel ikke betalt for flere. Samtidig har de presset på inde fra administrationen på min skole, for at vi fik overstået mindst 50% af alle vores lektioner før jul, og når man så skal tilføje, at eksamen er blevet flyttet 2 uger længere tilbage, fordi der åbenbart er nogle Københavnere der ikke kan få snøvlet sig sammen til at få afhold deres lektioner til tiden... ja så sker der altid sidst på året en forfærdelig masse aflysninger - i år flere en de andre. Jeg har inden for de sidste 3 uger haft ikke mindre en 3 fuldstændigt ryddede dage, hvor alle timer har været aflyste, og i de fleste af de andre dage har jeg kun en enkelt eller to timer. Det er i grunden skidt, for når eksamen nærmer sig ville det være rart at have nogle timer så man kan repetere og få det sidste på plads - det er jo dem der bliver aflyst :S Det er specielt gået ud over Fysik-A- holdets timer, fordi vi har afholdt så mange... Det er jeg blevet "hadet" meget for af mine veninder på Biologi-A holdet, for en stor del af de afholdte timer har jeg også haft fri på. Vi har lavet nogle avancerede forsøg hvor der ikke var apparater til alle, så 2/3 elever har fået fri hver time der (vel ca. i alt 10 moduler tror jeg)...

Nå, men i dag var dog en fridag for alle i min klasse. Det var nu heldigt nok, for jeg var meget længe oppe i går Lad mig fortælle om dagen i går:

Først var jeg i skole 3 timer, hvorefter jeg tog hjem og surfede lidt rundt på nettet et par timers tid. Derefter skulle jeg til træning, og det meget tidligere end normalt, for Iben, som træner børneholdet, havde bedt en del fra voksenholdet (deriblandt mig), om at komme og hjælpe med at lærer børnene deres kata'er, hvilket de åbenbart havde ret svært ved. OG *gys!* om hun så ikke sætter mig til de børn jeg har aller mindst forstand på - nemlig de mindste! Jeg kunne slet ikke styre dem! Små børn har det jo ret svært med at være koncenteret om en ting ret længe af gangen, så halvdelen af tiden måtte jeg skælde ud over at det gloede tomt på de større børn der gik kata. Jeg havde heldigvis kun 3 børn, så så er skaden ikke blevet så stor, for ærligt talt tror jeg ikke de har fået NOGET SOM HELST ud af det ^^" Min pædagogik egner sig ikke til så små børn...

Jeg har et ret anstrængt forhold til børn - eller i hvert fald de mindste af dem. Jeg har det lidt med børn som jeg har det med retarderede (og i øvrigt også meget gamle mennesker). Jeg skal virkelig lægge bånd på mig selv for ikke at, øh.. blive hidsig og irriteret og ... opføre mig grimt over for dem. For det har jeg jo ikke lyst til! Jeg har ikke lyst til at skulle såre nogen! Men evnen til at koncentrere sig og/eller forstå er jo ikke helt så stor, hvilket gør det svært for mig at behandle dem som ligemænd, og ikke komme til at tale ned til dem. For det er en grim måde at opføre sig på, og ikke noget jeg har lyst til at gøre! Men det er svært! Det er så let at falde i der... :S Så tilbage til børn, så er det først når de når op omkring 10 års alderen at jeg sådan rigtigt kan begynde at have noget med dem at gøre. Stakkels børn der skulle have mig som pædagog ^^" Heldigvis ligger det ikke ligefrem i mine planer for fremtidig job og uddannelse.

Nå, men efter børnetræningen kom voksentræningen, som startede med en relativ hård opvarmning, og en også ret hård udstrækning. Ordet "kludedukketræning" dukkede op i mit hoved mange gange i løbet af den efterfølgende kata og kihons træning. Leddene bliver løse og smidige af udstrækningen, og musklerne udmattede af opvarmningen, så det gav sådan en slasket fornemmelse.

Efter træningen tog mig og Emil (ja, han var jo noget forvirret da jeg bad ham samle mig op når han skulle af sted, for han er træner på børneholdet men havde glemt at jeg skulle træne med, så han troede jeg skulle sidde og vente den halvanden time ^^") hjem til mig for at vente en halvanden times tid. I løbet af den tid kom vi begge i bad (hvilket er LÆKKERT! når man er helt svedig efter træning), og jeg fik pakket, hvorefter turen gik videre til biografen i Holstebro. Ser i, vi skulle mødes med Stefan (Emil's bedste ven) og Anne (som vi har gået til karate med, og desuden er Stefans kæreste) for sammen at tage ind og se midnats præmieren på Iron Man 2 (og tosset som jeg er kom jeg vist til at sige Transformers til et par stykker i stedet - så godt husker jeg nemlig ). Publikum var hovedsageligt af hankøn - jeg tror der sad ca. 5 piger i hele salen, hvoraf Anne og jeg var de to af dem ^^" Men filmen var i hvert fald god! Og jeg elsker gode film

Derefter var det hjem i seng kl. 2, og for mit vedkommende med den herlige udsigt til en fridag dagen efter (heldigt ikke?) og for Emil's... en lang skoledag - stakkels ham der skulle op kl 7 om morgenen, mens jeg kunne sne til halv 11 ^^"
Udgivet Thursday d. 29. April 2010
1155 views

Skole Karate Movies

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie