I gave in to Maizena

Så gav jeg mig altså, og har har købt Maizena mel hjem. Det var ellers en sjovt ting i julen. Eftersom vi holdt juleaften hos mig og Emil for første gang (med min mor og mine søskende som gæster) så betød det, at der skulle kokkereres en hel julemiddag i vores lille køkken. Og der var tydeligvis et par ting min mor ikke var tilfreds med, omkring vores måde at have køkken på.


Hvor er sovsekuløren!?
Øh, sådan én har vi slet ikke, for vi laver sjældent rigtig gammeldags dansk mad med brun sovs og kartofler herhjemme. Det er mest noget vi spiser på besøg hos vores forældre og sådan. Så det har vi ikke, for det bruger vi ikke ^^"
Hvor er så Maizena melet!?
Jah, det er så endnu en ting, som vi ikke har, fordi vi ikke bruger det. Skal vi endelig jævne sovs, så bruger jeg som regel mel og bager det op frem for at jævne sovsen bagefter.
Så skal jeg bare bruge en meljævner!?
Eh, igen, vi det har vi ikke, for vi opbager sovsen hvis den endelig skal jævnes, frem for at blande det i senere.
Hvor er så sukkeret?
Det er lige deroppe. Men dér kan jeg jo ikke nå! Næh, men det kan jeg, for det er jo sådan set mit køkken, ikke!?


Ah ja, det var en god aften om end lidt hektisk til slut omkring maden. Men nu har jeg altså givet mig og købt en Maizena mel. Så må vi se om vi får det brugt. Men hvorfor købte jeg det så? Kort svar: kagecreame

Så det var dét. Nu har jeg Maizena (majsstivelse) i huset - for nu
Udgivet Friday d. 05. January 2018
1 comment and 912 views

Hverdagsliv EverydayLife Homemaking

Comments

SGravatar Simone 07 January 2018 03:16

Hahaha! Det lyder som mor-agtige bekymringer!
Fedt at I fejrede jul hjemme hos jer Jeg glæder mig også til at Rene og jeg engang skal være dem der holder juleaften for vores familie Men vi venter lige til at vi har et hus, tror jeg ^^"

Simone
Microcut.dk

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie