I got an apprenticeship!

Yes! Noget af det fedeste der skete sidste år, jævnfør mit endnu ikke udgive 2016 tilbageblik, var: At jeg har skaffet mig en elevplads! 30 ansøgninger, 3 samtaler og så lykkedes det faktisk - og lige præcis i den stilling jeg aller helst ville have! Yes!

Jeg ved ikke hvad dér gjorde det endelige udslag.
  • Jeg har forsøgt at komme ind i en stilling hos dem tidligere.
  • Jeg kender et par stykker der arbejder der.
  • Jeg har min fordelagtige multimediedesigner stilling med mig i baghånden.
  • Jeg har karatemæssig baggrund - og den diciplin det har givet mig.
  • Jeg havde 5 referencer med, men ingen af blev kontaktet.


Måske har det været min frække afsluttende salgstale "Fordi jeg er skide dygtig! Og jeg brænder for at blive bedre og for at gøre mig nyttig i den her virksomhed!" og min afsluttende bemærkning om at hvis jeg har virket som en forsigtig og nervøs træmand, så er det kun et misvisende førstehåndsindtryk på grund af min generthed. For sådan er jeg altså ikke!

Måske har det været mine bonuskompetencer, min erfaring, måske min passionrede hungren efter viden eller måske fik de bare et generelt godt indtryk af mig. Jeg ved det ikke.

Men faktum er: It's all my own doing! Wohoo, so proud!

Jeg glæder mig så meget til at komme igang! Jeg kan allerede mærke at det bliver et super fedt, spændende sted at arbejde, og et godt miljø at være i til uddannelse! Jeg kommer til at få hele 2 år til at få ordentligt styr på det jeg skal nå at lære - og dermed også 2 år til at få ro på mit liv! 2 års stabilitet og indtægt, yes Men først og fremmest et godt sted at skabe mig en god videns og erfaringsmæssig ballast indenfor administrativt kontor.

Jeg kan næsten ikke vendte med at komme (rigtigt) igang
Udgivet Wednesday d. 01. February 2017
1202 views

Education LifeUpdate

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie