I min strandtaske [In my beach bag]

I Gulde's strandtaske

Tog på stranden i dag med min mor og søster (meget spontant) men fik da lige hurtigt pakket en taske med div. nødvendigheder for at tage til stranden (for mit vedkommende)

Håndklæde og badetøj for at sole sig.. eller gå i vandet. Dertil også svømmebriller, hårturban og en depottet lille fugtighedscream (med rød tape) til min flagene næse ved badning... solcream og aftersun ved solbadning, elastik og hårbørste-med-spejl, lidt sommerløsning, itui til briller og pudseklud til briller, løbepomade med solfaktor, endnu en depottet creambøtte - her med alovera cream til Fluffy mærkerne, og til sidst en lille grøn pung til min pung, mobil og headset. Sådan ^^

Blev lidt inspireret af SurrealismByAnneSofie
Udgivet Wednesday d. 25. July 2012
1575 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie