I think I won my time back & YouTube convention Drama

Hej internet - hvem I nu er, hvis I stadig er der

Dette var ikke den første blog jeg havde tænkt mig at lægge op, efter min verden blev crazy og jeg "valgte" at fokusere på at få ryddet op i det og vinde min tid, min energi og mit "liv" tilbage fra de mange løfter til andre jeg kontinuerligt har lavet og forsømt over... Well, de sidste på år egentlig, hvis jeg tænker tilbage.

Ærlighed, åbenhed og et velment mental spark bagi til at få sat skub i tingene og få handlet før jeg var klar, og før min hjerne fik mig freaked ud af det igen, har været det som endelig fik huld igennem. Det og så en hulens masse stædighed og opbud af viljestyrke/vedholdenhed som jeg faktisk ikke troede jeg havde mere... Og som blev brugt til at fortsætte selvom energi-sagde nul. Det er, håber jeg, også de løfter (og mangel på action på dem) som har holdt mig stresset-ish, så jeg håber jeg får hul igennem det også nu

Nogle ting, som det at starte en hel ny webshop op, er faldet fra. Andre ting har jeg fået udsættelse på, og andre ting har jeg simpelthen fået gjort. Yass! Det føles helt mærkeligt nu, for sammen med det at forårssæsonen på karate er forbi (= karate træner, bestyrelses og udvalgs pause) og japansk undervisning tilsvarende er på pause, og jeg har fået indhentet brandslukning/urgent projekter ifht. min freelance multimediearbejde og andre frivilligheds tjanser... Så burde jeg sådan set være current nu. Men jeg kan ikke rigtig falde til ro igen, hehe.

Den sidste måned har været dedikeret til bare at få afsluttet de her ting, så jeg har virkelig bare sat al min overskydende tid og energi ind på det - og jeg kan stadig mærke det drive, men nu ved jeg ikke rigtig hvor jeg skal sende det hen. Der er stadig ting jeg mangler at gøre men mange af dem er ved computer, og vejret indbyder ikke just til den slags ting for tiden Så det føles bare som om jeg har overset et eller andet virkeligt vigtigt som vil komme og nappe mig bagi om lidt, men jeg kan ikke regne ud hvad det skulle være, hmm...

Nå, men hvad der har fået mig til tasterne nu (og ikke før) er drama. Som sagt havde jeg håbet på at starte ud med en anden blog, men måske er det meget godt at det bliver det her, for ellers ville jeg måske vente på det catch-up endnu - nu må det så komme senere.

Det drama jeg har fulgt med i har (for mig) udspillet sig i YouTube land... Omkring YouTube konventionen VidCon, startet af blandt andet brødrene Greens (#DFTBA) og nu opkøbte af Viacom, og YouTube createren Tana Mogou og hendes oplevelse omkring dårlig behandling over flere år fra VidCon og hendes rebelsk inspirerede idé om at afholde sin egen konvention, TanaCon, samme weekend få hundrede meter fra VidCon. En konvention der desværre er endt i komplet fiasko.

Shane Dawson har lavet en interview/dokumentar opfølgning på hele hurlumhejet på 3 videoer, hvoraf de to er lige nu, og den sidste stadig venter på at gå op. Jeg har genopfrisker sider som en gal og tror ikke jeg har ventet så utålmodig på en video nogen sinde (måske med undtagelse af videoerne fra Light By Coco der desværre er stoppet som Minimalist Youtuber men stadig er at finde på Instagram). Jeg er nu rykket over på Twitter for at holde øje - meget utålmodigt.

youtube video
youtube video
Jeg føler mig dog også flov, som jeg tweetede i respons til Shane (ikke at jeg tror han kommer til at se den). Jeg håndtere ikke selv drama godt i mit eget liv - som i, jeg er ikke ret god til hverken at få øje på det eller vide hvad jeg skal gøre af det. Sladder siger mig ikke så meget. Men det her drama, det æder jeg tilsyneladende som junkfood = bad for you but highly addicting (ligesom nogle af de beefs der var i veganerland i... 2016? Måske 2015). Som et andet realityshow. Det foregår jo nærmest på den anden side af kloden, så for mig kunne det lige så godt være ren fiktion. Men jeg ved at det involvere rigtige mennesker. Både dem som købte billetter og har spenderer megen tid, penge og opputubity Costa for at stå i kø i flere timer og har fået 2 grads solskoldbings forbrændinger (for ingen har tilsyneladende kunne finde ud af at hænge solcream eller vand? Sorry, det virker mig bare sært passende på vores (rasistiske) steriotype af Stupid Amaricans.. which makes me a horrible person to think, I know). Men også Tana selv og ansatte i firmaet Good Times og deres 21 år gamle CEO der tilsyneladende har invisteret og står til at miste alt (bankruptcy) på katastrofen.Jeg har svært ved at tro på at nogen planlagde eventet med den beviste hensigt at det skulle gå galt. Selvom der tilsyneladende var plads til ca. 1000 mennesker på den bookede lokation men der blev solgt omkring 5000 billetter. Og selvom der er mange modstridende facts i omløb (stod der 4.000 i kø eller 20.000 i vildt oprør? Der er masser af conspiracy teorier kørende. Jeg kunne bare godt tænke mig at få udredt hvordan det kunne ske - og hvad der skete i det hele taget. Jeg håber på at Shanes interview vil afklare noget.

Indtil da vil jeg få opsat mine Juli-måneds sider i min Bullet Journal
Udgivet Sunday d. 01. July 2018
1059 views

LifeUpdate TheInternet

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie