I'm not good at trains anymore

Jeg må konstatere, at det er længe siden jeg har været pendler. Jeg har ikke "the stomach for it" længere. Jeg skal på kursus i dag, og tog rådet fra en kollega der har været samme sted, om at tage toget, fordi det var nemmere. Der er kun en kort gåtur til kursusstedet fra stationen, og ingen bøvlen med parkering og P-bøder.

Der var en fin rute over Herning, det passede lige. Bortset fra, at ét af mine tog så er aflyst. Fedt... Fuck! Det kan mine nerver slet ikke være med til. Det er uhyggeligt, men der er så meget kortere vej fra panik og til jeg får ondt i kroppen og mister følelsen og føreligheden i fingrene af angst. Det prikker stadig lidt i fingrene nu


Heldigvis var der en rar kontrollør på toget, som gerne vil lade mig omdirigere ruten til over Vejle i stedet, på den billet jeg nu engang har købt. Så kan jeg også næsten stadig nå det til tiden.

Suk, men hvor er set uhyggeligt at være så afhængig af den offentlige transport, når den så ikke virker. Og så har man fra politisk side svært ved at forstå vi i Jylland ikke stoler for godt på den offentlige transport?

Nu er det selvfølgelig også forstærket af, at jeg ikke længere pender dagligt. Jeg har altid haft en vis grad af panik og frustration over ikke at kunne nå frem til min destination til tiden. Jeg har også pænt meget erfaring med at uddannelsessteder ikke tager specielt meget hensyn til deres pendlere. Som dengang vi skulle på tur, bussen absolut skulle køre 10 minutter før, så jeg måtte tage en time tidligere med toget, og spendere en pæn del af den time på deres dørtrin, fordi skolen ikke var åben. Kun for senere i bussen at skulle trække tiden 10 minutter for at by-boerne, der kom for sent op, kunne komme med alligevel. WTF. Så kunne jeg jo have taget min sædvanlige bus

Men når nu det er et dyrt og nødvendigt kursus. Som i øvrigt allerede er blevet udskudt alt for mange gange, så har jeg svært ved at acceptere at komme en time for sent. Men også svært ved at acceptere, at jeg skal lægge yderligere en time på min rejsetid, og stå op for at nå et tog kl. 05.20 for at lægge nok fjumretid oveni, til at kunne tage et andet tog. Jeg kører jo også på rejsetid, så det er ren arbejdstid som staten (og dermed os som skatteborgere) ikke får megen sjov ud af.

Suk. Tingene skal bare helst fungere, ikke? Oh well, nu går den forhåbentlig i dag. Så må jeg se om jeg skal have rettet op på planen for i morgen. Godt jeg ikke har købt billet endnu
Udgivet Thursday d. 13. June 2019
460 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie