In a powerfull moment

Stoffet er læst og repeteret, opgaverne kløst og i morgen skal eksamensprøven i Erhvervs Økonomi stå. Kl.12.45. Til den tid skal jeg nok være et sygeligt og skrøbeligt omvandrende nnervevrag, hvis jeg kender min eksamensangst ret, men for lige nu, tidligt natten før, føler jeg mig så powerful som sjældent før.. og i hvert fald længe siden. Jeg er sprængfyldt med energi og gåpåmod og klar til aat skrive mit bedste bud på en salgstale af mig selv (ansøgning) som jeg er helt overbevist om nok skal skaffe mig en elevplads. For lige nu er jeg magtfuld. Lige nu kan jeg ALT! Men lige nu skal jeg sove og være klar på i morgen, for nu gælder det!


Udgivet Monday d. 10. October 2016
1989 views

EverydayLife Hverdagsliv Skole Personal

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie