In other news

Polen vil ikke sættes i forbindelse med Auswitch eller Holocaust... Såh, Tyske Auswitch som ligger i Polen? Got it!

Ole Testrup er død


Der var en historie for nyligt om en pige som endelig fik sig et par nye lunger. Og logikken her er selvfølgelig, at vi alle skal være organdonorer, så når uheldet er ude, kan det i det mindste komme nogle andre til gode. Reklamen blev præsenteret med jublen og dansen og glæde, og selvom mit hoved selvfølgelig godt kan forstå, at en lille (dødsdømt?) pige, som bare mangler et par nye lunger, at hun og hendes kære selvfølgelig bliver lettede og glade, når de endelig "dukker op". Men jeg, som outsider, kan selvfølgelig ikke lade være med at tænke på, at de lunger jo ikke er vokset frem fra et træ eller et laboratorie (endnu!). De har været en livsnødvendig del af et andet menneske. Et andet menneske, som, hvis den her lille pige har fået adgang til de lunger, ikke er her mere. Jeg synes også den side fortjener en lille tanke. Men måske er det overtænkning - og igen, outsider tænkning.

Jeg fandt en artikel fra kampagnen (tror jeg), og nu kan jeg se at det bare er radioprogrammet der tog den evig-glade vinkel. Interviewet kommer vidt omkring...

”Ja, der er jo ingen der ved, hvornår jeg får nye lunger”, siger hun. Hendes ansigt bliver hurtig alvorligt. ”Det er noget underligt noget. Jeg ligger sådan set og venter på at nogen skal dø. At nogen har en rigtig dårlig dag. Jeg prøver ikke at tænke på det på den måde. Det er ubærligt at nogen skal miste livet for at jeg kan leve videre”.-
Organdonation-Ja-Tak.dkMedierne har måske endelig fået øjenen op for at "inklusion" bør gå både op og ned. Vi skal have de svage trukket op. Men vi skal ikke lade de stærke børn gå i stå, og "tegne krudseduller" i timerne .. Jeg er spændt på hvor mange af dem der dukker op lige om snart i mine gamle skolebøger. For hold da fast, jeg kunne tegne mange krudseduller på de 35 minutter der var til overs, efter jeg på under 10 minutter havde løst de opgaver, som resten af klassen skulle bruge resten af timen på. Ikke fordi jeg nødvendigvis tror jeg er "højt begavet". 130 lyder som et højt tal, når jeg ikke kender min. Still. Jeg brugte alt for lang tid på ingenting... eller at stjæle lærerens job med at forklare for andre elever Der er jo ingen grund til at ungerne i skolen skal kede tiden væk, hvis de rent faktisk er villige til at lærer! Så er det vel bare at hage sig på det videbegær og tilbyde dem ekstra udfordringer, når de er færdige, eller hvad?

"Men hvis ikke folkeskolen også kan rumme de dygtigste elever, så er det ikke en skole for alle, og så smuldrer grundtanken bag folkeskolen."- Charlotte RønhofIfølge ministeren skal en del af forklaringen findes i Aksel Sandemoses 80 år gammel sætning: "Du skal ikke tro, at du er noget".
"Danmark er et jantelovsland på godt og ondt. Mest på ondt. Det betyder, at vi ikke gør nok for dem, der er særligt dygtige, og ikke er opmærksomme på deres behov" - Undervisningsminister Merete Riisager (LA)
Københavnerne er kede af at betale skattekroner til Jylland. Og Holdstebro vil helst at tingene sker indenfor ringvejen. Så mon ikke det bare er den sædvanlige storby klagesang om at være indenfor eller uden for ringvejen? SUK!Burkaforbud er ulovligt ifølge Grundlovens §70 (som vi gik i dybden med på skoleopholdet) idé det kun vil ramme kvinder, der bekender sig til islam, og man ikke må "berøve" (ligesom ingen kan undgå) nogen deres borgerlige pligt/ret. Vi har ikke troslighed, men vi har trosfrihed. Så vil de kære DF politikkere stadig have bannet niqab, burker og måske også hijab (det var sjovt at se at visse politikere ikke aner hvad der er hvad, de ved bare at de ikke kan lide de), ja så må julemanden også ryge
Udgivet Friday d. 02. February 2018
1124 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie