Indvejnings problemer til dagens karatestævne

Fuuu, det var tæt på! Indvejning til karatestævne, min pulje hedder normalt 61-68 kg, men nu er den åbenbart lavet om til -63 ?? Jeg vejer pt. 65 (tøj plus en smule mad i maven og væske i kroppen) og var meldt til som 63 kg, som jo normalt ligger pænt i midten...

Det kan godt lade sig gøre at smide noget hurtig vægt, fx ved at strippe tøjet, hvilket jeg dog ville foretrække i en lukket bås, frem for en åben hal... Man kan også tømme maven/ryggen i et vist omfang, men som regel har nervøsiteten allerede gjort det for mig ^^" I dag er ingen undtagelse, selvom det kun er min krop, ikke mine følelser der er nervøse. Endelig kan man svede væske ud af kroppen ved at løbe rundt osv., hvilket dog ikke er den bedste løsning, da mad så er udmattet når det kommer til kampene, og tro mig, de er hårdt fysisk krævende.

En fodboldspiller der er vandt til at spille 2*45 minutter kan sikkert ikke forstå at sådanne 2-4 minutters effektiv kamp er så krævende at man er udmattet alene efter 1. Og har man endelig 5, så kører man på reservebatteri.

Man er max smadret derefter, så en smule energi fra eller til kan sagtens gøre udslaget. I sidste ende er det kondi, energi og vilje der gør udslaget. Det afgøres ofte i løbet af de sidste 10 sekundter. Så at køre sig udmattet for at komme ned i vægt.

Selv med alt det i betragtning er der grænser for hvad man kan nå. Et halvt, måske endda et helt kilo er realistisk, men 2? I min situation vil jeg mene det er uden for rimelighedens grænser!

Alt det for gennem mit hoved på få sekunder. Og så frustrationen over at have tolket en indmeldelse på 63 kg som værende -63, som der stod på damens papir.

Nå, så var det stævne ude, tænkte jeg, men heldet følger den tossede, og en anden kom ind og kunne meddele at puljen ikke længere var ændret til -63, men var rettet siden igen til -66, og her kan jeg jo lige passe ind, så jeg stiller op i dag alligevel
Udgivet Saturday d. 28. September 2013
1573 views

Karate

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie