Intro-fest - tja, jeg har det jo godt

Makeuppen må lægges i tåget

Så går den igen til intro-fest på EAMV. Synes det er fedt rent faktisk at gå et sted, hvor jeg har lyst til at være med i de sociale arrangementer. At jeg så ikke går i fredagsbar, fordi det i mit hoved er lig med øl, tja, det er en anden sag.

Jeg føler mig klar til at komme i byen, men ikke en druktur. Håret er rodet (som jeg satte det) og tøjet nyt og anderledes fra min normale stil. Men jeg føler mig tilpas, for jeg ved det er okay at være lidt anderledes og tja, lidt mærkelig måske. Makeuppen, den må lægges i toget, men hey, ud af døren i sidste øjeblik, det er også typisk mig. Derfor ligger der også et par næsten-færdige blogs, som må komme op i morgen i stedet. Når toget når frem får jeg et lift ud til skolen af nogle venner

Hvad jeg egentlig prøver at sige er vel, at livet er godt og jeg har det fedt. Heh, ja lige nu ville jeg godt kunne dø, og synes det var en fin afslutning - men det er det jo ikke. Det er kun en begyndelse
Udgivet Friday d. 31. August 2012
1 comment and 2154 views

LivetErGodt

Comments

CGravatar Cathrine 01 September 2012 10:22

Jeg syntes du ser fin ud!

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie