Iron Man 3 anbefaling

Iron Man 3 var fed fed fed!

youtube video
Resume:
When Tony Stark's world is torn apart by a formidable terrorist called the Mandarin, he starts an odyssey of rebuilding and retribution.

Film der bør ses først:
Foregående Iron Man film (Iron Man 1+2) samt The Avangers... Faktisk i højere grad Avangers end de øvrige Iron Man film.

Positivt:
• Universet, og særlig denne film, er gjort så realistisk så muligt, på trods af alt det fantastiske. Der er så vidt muligt en videnskabelig forklaring, og hvis ikke ... hvis man fx bliver suget ind i et ormehuld med en atombombe spændt på ryggen, for at smadre nogle aliens hidkaldt af nogle guder.. så får man altså traumer! Tony er mere menneskelig i denne film, og det er fedt!
• Referencer til tidligere film - heriblandt før nævnte scenarie, som er fra Avangers...

Negativt:
• Lidt meningsløst med 3D effekten. Den tjente sin gavn i begyndelsen, før historien tog fat, men blev herefter totalt irrelevant, og faktisk knap nok bemærket. Så kan man lige så godt lade være...

Underligt:
Ikke noget bemærkelsesværdigt, filmen hang generelt rigtigt godt sammen!

Fedeste karakter: Tony Stark selvfølgelig. Selvom Pepper også er ret badass til sidst...

Værd at se? Helt sikkert!
Udgivet Monday d. 29. April 2013
4 comments and 2316 views

Movies Video Review

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 29 April 2013 23:37

Jeg skal bare se den.. og glæder mig rigtig meget, men tror alligevel jeg venter til jeg kan leje den i kiosken eller noget, for jeg er bare ikke god til 3D.

SGravatar Simone 30 April 2013 14:13

Ja det må da se super fedt ud, når i har matchende sæt, når i er ude til stævnerne! Og hvor er det smart at du bare kan købe det der igennem. Det er sikkert billigt? Løber du fast eller bare engang i mellem?

... ÅHH! Vil så gerne ind og se den film!

Simone
Microcut.dk

GGravatar Gulde 30 April 2013 14:45

Jeg tror egentlig ikke det er billigere. Jeg kan ikke huske om det er 300 eller 600 vi giver pr. sæt, men det betyder lidt noget andet, når man får sit eget navn på, og klubbens logo

Jeg er semi-fast løber. Såfremt jeg ikke er forhindret, løber jeg hver fredag med min kæreste, dog kun når vejret er til det. Vi gider ikke løbe i silende regn, og løber heller ikke meget i den sjaskede vinter, så jeg har ikke løbet den sædvanlige tur (3 eller 5 km) mere end 2 gange i år, men har så i stedet løbet ringvejen (3,3 km) til 3 kamptræninger i klubben Og så har vi cyklet ned til løbetærrenet de 2 gange vi var afsted, så der skal føjes en 6,5 km til på cykel. Så er 3 km også nok efter en pause, hehe

Og ja, filmen.. kan klart anbefales

GGravatar Gulde 30 April 2013 14:46

Jeanette: Vidste du så, at der rent faktisk er lavet nørdede 2D briller? Som laver 3D om til almindelig film Men den kommer nok senere som almindelig film kunne jeg forestille mig, det plejer de vist

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie