I've been having... trouble

Hellow... det er nogle dage siden... og min energi har været placeret andre steder. Alle de ting der er gået i stykker for mig den sidste uges tid fx. Min computer (Store Trunte) er til rep, fordi... som jeg sagde til rep. manden, så begyndte blæseren at larme helt vildt... men så holdt den op, fedt! Til det gik op for mig, at grunden til at den var stoppet med at larme.. var fordi den var stoppet med at blæse, tsk. Og så bliver sådan en bærbar altså varm, og jeg er ikke just i humør til et hard-ware crash igen. Long story short, jeg har skaffet endnu en til familien... Eva, Trunte og Stadig-Navnløs... Eftersom Trunte nok ikke har mange gode år tilbage endnu. Hun skal dog gerne holde et års tid endnu, eftersom det er der min Adobe-pakke ligger, og der er stadig et års tid tilbage i min licens (the new one will be pricy).

Ikke nok med at Trunte brød sammen, mit "nye" kamera (i bytte for låne kamera, og tidligere ikke-længere-virksom-låne-men-nærmere-foræret-kamera) har også været ude for et uheld, så linsen (eller rettere objektivet) er helt skævt... virkelig skævt, kan hverken trækkes ind eller ud, og da slet ikke tage billeder. Heldigvis er den Hovsa-forsikret, så jeg håber de kan fixe den, for jeg er virkelig blevet glad for den. Særligt sammen med den Wify opkobling den kan lave til Trunte.. som jo så ikke har det så godt lige nu.

Til gengæld har jeg så forsøgt at få styr på Nye-Navnløse, men hun er en Windows 8 (nu opgraderet til 8.1) og i teenage trods eller sådan noget. Jeg har ikke lige fået det hele til at fungere endnu - det med skrivebordet med programmer (men manglende start-knap-programliste? Min far har dog vist fundet et billigt fix der kan klare det... ) som næsten virker som det plejer, men så alligevel ikke.. Og "Metro?" designet (eller "det nye styresystem" eller hvad de nu kalder det) med applikationer der skulle kunne spille sammen på alle mulige måder, men ikke rigtigt gør det... og i øvrigt er designet meget tryk-på-skærmen-venligt, men meget muse-fjendtligt (som i, det frustrere mig virkelig at man ikke bare kan trække i tingene, lige som man plejer skulle - der skal trykkes på alle mulige steder på skærmen i stedet, og de fleste af tingene ligger i cloud i stil med mobile enheder, hvilket ganske vist sparer plads, men gør alting langsommere)... Jeg har bare ikke helt styr på det endnu. Men jeg arbejder på sagen, hehe Alt imens jeg er ved udarbejde en plusser og minusser liste... måske kan noget af det fixes?

I øvrigt har jeg måtte give fortabt og rent faktisk låne en vejledning på biblioteket, hvilket er noget imod mine foretrukne metoder - men det har været guld værd at få fat i de genveje - men skulle have troet at Windows-tasten kunne blive nyttig?

Desværre bøvler internettet nu også, åbenbart, og vælger selektivt hvilke sider jeg må loade, og hvilke jeg ikke må. Facebook er en af de eneste den troligt vil lukke op for. Google plus (også socialt medie, sammenhæng?) er også okay engang imellem, og Gulde.dk heldigvis også (yei) men søgeresultater fra google er åbenbart no-go, og det samme gælder youtube, og vinduerne fra de prøve-versioner af Adobe Creative Suit (eller bare DreamWeaver, Illustrator og Photoshop) som jeg er ved at installere... eller rettere har installeret, men åbenbart ikke må få lov at åbne... Det er ret frustrerende.

Ligesom det er frustrerende (men også lidt interessant/måske nyttigt) at systemet har det med at fast-fryse musen, når der tilsyneladende sker for meget - her er ellers en ordentlig-stor portion RAM i, jeg har aldrig installeret mine basis-programmer så hurtigt, hihi

Nå, men jeg er her stadig (lidt endnu) just so you know. Har bare, som nævnt, brugt min energi andet-steds, og har måske ikke haft den største blogger-lyst ved tanken om ikke at kunne supplere med fine billeder fra mit kamera. På den anden side har jeg nogle billeder liggende, i næsten burde se Og vlog-materiale, ups, hehe Nu må vi se ^^
Udgivet Friday d. 27. June 2014
2 comments and 2231 views

Bagom

Comments

IGravatar Ilhja 30 June 2014 10:03

Du er ikke alt for heldig rent it mæssigt.

GGravatar Gulde 03 July 2014 00:15

Ikke lige nu nej... Med det andet kamera der stod af også, og printeren der har givet op... Jeg er åbenbart totalt teknisk uheld for tiden, tsk

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie