Januar 2014 tilbageblik

Nytår er tiden hvor man kigger tilbage på det der var... så man kan slutte det af og vende blikket mod det der skal komme og mod nuet. Men at kigge et helt år tilbage på én gang virker så voldsomt, så jeg vil i stedet måned for måned tage et kig på samme måned sidste år... Så vi starter selvfølgelig med januar... Jeg har læst mine gamle indlæg igennem og kigget på gamle billeder (egentlig burde jeg også tage et kig i scrap-mappen, men det må blive en anden gang) og det var faktisk en spændende oplevelse. Der er godt nok sket meget som jeg har glemt - det er ikke bare noget jeg tror, når jeg er bange for at glemme det hele uden at have noget at minde mig om det - det er en af grundene til at jeg elsker min blog. Den er én stor mindebog om hvordan min situation var engang. På nogle områder mindede sidste januar om denne: nye begyndelser, håb om mere simplicitet og positivitet, usikker arbejdssituation... Og på den anden side er den meget anderledes usikker end nu. For nu føler jeg at der er kommet en helt anden ro og stabilitet over det hele. Og den håber jeg at bevare... Men tilbage til tilbageblikket

I januar 2014...Fejrede jeg nyår på utranditionel maner med en intim lille flok, modsat i år der blev fejret med et brag af en fest.. selvom vi egentlig kun var 4 folk flereBlev jeg klippet "kort håret" og lavede en lille tegning over det. Jeg skulle bare have vidst hvor meget "kortere" det ville blive senere på året

'Kort' hår
Tegnet figur (for sjov) over frisure reaktionen
Fejrede jeg min 23 års fødselsdag... 2 gange, og 6 år for bloggen/hjemmesiden... Til gengæld failede jeg i det der med den der giveaway... det må jeg hellere forsøge at rette lidt op på i år

Fødselsdags kage fra mor
Og en lille fødselsdags dekoration med lys og flag og det hele - min mor har malet lyset btw
Havde jeg tankespind (og vrøvlen) om haters i alt-eller-intet-perspektiv, og også et par tanker om tandlægeskræk... jeg trænger i øvrigt stadig gevaldigt til at komme til tandlægen - jeg planlægger/håber at få det overstået her i januar :SVar jeg ledig... Som i arbejdsløs/jobsøgende... Jeg kom i aktivering på Jobcenteret, hvilket jeg grundet dårlige oplevelser havde gruet for, men jeg blev positivt overrasket over Jobcentret, der ikke virkede så ubehagelige/ligeglæde som jeg måske havde forestillet mig, og huskede fra mit første bekendskab med dem. Det gjorde det ikke mindre surt at være ledig selvfølgelig, men det gjorde det lidt mindre ubehageligt at der for en gangs skyld virkede til at være nogen der var interesseret i at hjælpe... Og lytte... Og ikke bare banke én i hovedet

Lang cykletur til centeret... synes det var spøjst de advarede om glat vej på cykelbroen...
Jobcenteret... eller rettere ''Job- og Kompetencecenteret''
Fik jeg også (allerede) et job efter en praktik hos Nettrælasten (eller det var hvad jeg troede, senere skulle jeg indse at det vist hele tiden var planlagt som praktik, hvilket da er lidt noget fusk)... Men det var da rart at få noget på CV'et, og jeg fik skam også en helt del med mig i baggagen, særligt på Regnearks området (synd for dem de ikke kunne se at værdsætte det), og jeg er egentlig ikke så ked af ikke at skulle bruge 2 timer frem og tilbage til Bording hver dag, hvis jeg skal være ærligt. Selvom jeg fik læst en hel del i toget på den konto

Ben i toget... Iført mine lækre nye benvarmere i Islands uld, tak til Anne!
Min praktikplads - Hen bag XL og så op ad trappen...
Havde jeg en nupo-mad periode... Efter et stort tilbud hamstrede vi et ordnetlig lager hjem, for de var gode at have i tasken eller kunne stoppe i lommen på vej til toget, så man kunne spise det på vej på jobbet. Ikke fordi det er nupo-slankemad, men fordi det er meal-replacements, som ikke bliver klamme og fordærvede ved at være varme. Folk havde dog lidt svært (til karate) ved at vænne sig til det, og synes bestemt ikke jeg burde tabe mig (det var dengang jeg var i form, haha), men så måtte jeg jo gemme mig bag at drikke cola til slankebarenForsøgte jeg at protestere over noget inspireret af Jeanette... Et ynkeligt, vrøvlende og mislykket forsøg ganske vist. Klager over menses... I virkeligheden burde jeg jo have set, at protesten brude gå på det fejlprægede vaskehus! Det var i hvert fald hvad jeg ville protestere over i dag... de må have kostet os mindst 200 kr efterhånden -__-"

Maskinen i uorden... altid kun èt skilt, ofte mange ubrugbare maskiner...
Satte jeg (lidt for) mange nyårs forsæt og mål for mig selv, som jeg ikke just har fået opfyldt alle sammen... Jeg kan dog krydse en del af dem af, og det gør mig egentlig vældigt glad, men mere om det senere.Havde jeg gæster ovre til noget Håndbold halløj - det husker jeg sjovt nok intet af :/ Og Emil gør heller ikke, hvor pudsigt... Så er det da godt jeg har bloggen, hva? På den anden side nævnte jeg noget om at gå og bage pandekager mens kampen var i gang, og det kan jeg svagt huske, men ikke de gæster vi skulle have inviteret.. På den anden side lød det som en skide god og hyggelig idé, den må jeg da bruge noget mere Det var måske også heldigt nok, for hvad jeg kan se var det da vist den finale der gik så elendigt...

Pandekager til håndbold-kampen
Lod jeg min inspirere af Ilhja til at forsøge med planlægning for bloggen. Det er kun blevet et tiltagnede fænomen siden dag, selvom det bestemt ikke har forhindret tomme huller på bloggen, sådan som jeg husker det...Blev jeg hædret ved årets idrætsfest for min Karate Danmarks Mester titel fra 2013... At påstå at jeg ikke var mega stolt af at blive råbt op på scenen, samt have min far med, ville være løgn

Jeg blev hældret for min Danmarsk Mester i Karate 2013 titel og var super stolt
Udgivet Thursday d. 01. January 2015
2 comments and 2130 views

Throwback

Comments

IGravatar Ilhja 02 January 2015 21:43

Tillykke med hædren!

JHGravatar Jeanette Henriksen 03 January 2015 00:53

Rigtig godt nytår søde..

Krammer <3

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie