Jeg brækker mig over mig

Jeg har den største lyst til at kaste op. Og nej, det er ikke fordi jeg er syg. Jeg har kvalme over mig selv, og over det jeg bliver nød til at gøre. Har i nogensinde båret på en grum hemmelighed? En viden om en ting i snart bliver nød til at gøre, som i ved vil såre nogen... og straks opfører denne nogen sig så pænt, og sødt, og roser og hjælper og man er nød til at smile og nikke og samtidig ved man at man snart skal gøre noget meget grimt... jeg ved ikke hvad jeg har mest løst til.. tude eller kaste op? Jeg væmmes ved mig selv, og jeg hader det...

"Im going down! Im going down some day!"
Udgivet Sunday d. 29. November 2009
2 comments and 1693 views

Livet

Comments

FGravatar Fidla 29 November 2009 17:59

Hvad skal du da gøre?

IGravatar Ilhja 29 November 2009 21:02

Åh ja og jeg har det stadigvæk dårligt hver gang jeg har set personen efter det. Man føler sig så ussel.

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie