Jeg er her altså stadig, selvom det ikke ligner det...

Jeg kom til at se på min blog og indså at det er længe jeg sidst har skrevet noget. Ja, for på det sidste er det meste foregået på film - altså video logging på min youtube profil. Så jeg er altså ikke ligefrem inaktiv på nettet... og jeg er holdt op med at poste mine videoer her på bloggen, hm... men måske skulle jeg begynde igen?

Hjemmesiden har heller ikke været død, jeg sidder og retter lidt hist og har blandt andet også tilføjet et nyt design.

Med mit projekt aftentræning gik det lidt i stå igen mens Emil var her... fordi han en aften var faldet i søvn inden, og jeg nænnede ikke vække ham. Men jeg vil i gang igen! Når mit hoved bliver friskere (det føles lige nu som om der er pust alt for meget luft deri, og jeg kan ikke holde til at have det nedad og knap vandret, så... hvor meget træning kan man så lave?
Udgivet Tuesday d. 28. December 2010
1461 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie