Jeg foreslår dig... inspiration fra Jea

Jeg er jo medlem af denne facebook gruppe kaldet DanskeBloggere, og af og til deler de andre bloggere nogle ganske sjove/spøjse/intersante indlæg. Som nu Jea (eller Jeanette) i dag. Hun har taget inspiration i skriveblokering (for bloggere) og lavet en liste af emneforslag man kunne prøve at tage op.

"Slik, Dyr, Tv-serier, Mode, Fristelser, Dit hjem, Familie, Venskaber, Ost, Politik, Pinligt [etc]" - Udpluk fra Jea's liste fra indlæget "Jeg foreslår dig"


Her skal det siges, at jeg sjældent lider af skriveblokering, når det gælder blokken. Jeg oplever faktisk aldrig en mærkelig trang til at skrive, uden at jeg ved hvad jeg vil skrive om. Og alt for ofte sker det, at jeg af en eller anden grund bare ikke for skrevet bloggen ned - for sjovt nok har jeg det med at "blogge" i mit hovede, eller rettere, diktere hvad jeg ville skrive, for mig selv... hvis jeg nu lige orkede, havde tid, eller hvad der nu ellers er problemet. Men synes alligevel det kunne være sjovt at tage et kig på den.

Men i stedet for at vælge et tilfældigt (måske udtømt) emne, besluttede jeg at finde frem til de emner jeg ikke har blogget om endnu... eller i hvert fald ikke umiddelbart kunne komme i tanke om et indlæg hvor det indgik.. og det blev:

Fristelser, Mit hjem, Sommer, Pinligt, Kærlighed, Frækt, Sjovest, Reality, Vinter, Afslapning, Døden, Tillid, Humor, Swag (??!?), Hjemløse, Chok, Ensomhed, Sex, Kønssygdomme, Charme...

Jeg overvejede også emnet "Ost" men kom i tanke om at jeg teknisk set allerede har haft det, i min blog om Malte, drengen fra børnehaven som vi bildte ind ikke kunne lide sin børneost (joh, jeg har åbenbart også været mobber/driller i mit liv - hvem har ikke?)

Alligevel en ret blandet bunke, men kan da se at flere af dem peger (eller kunne pege, med den rette forskruede tolkning) mod mit fantastiske tabu-emne Så som: Fristelser, Pinligt, Kærlighed, Frækt, Sex, Kønssygdomme, Charme... Kan i gætte (eller huske) hvad det emne er?

Hvad har vi så tilbage? Mit hjem, Sommer, Sjovest, Reality, Vinter, Afslapning, Døden, Tillid, Humor, Swag (??!?), Hjemløse, Chok, Ensomhed...

Jeg kan se to mulige sjove udfordringer i dette - så jeg tror jeg vil lade jer vælge hvilken det skal være, jeg skal tage ^^ Jo, det er skam stadig min blog og mig der bestemmer, men nu dette i forvejen er en uventet udfordring vil jeg kaste bolden i vejret og sende den ud til "Folket" (læs: dig/jer! )

Så hvad synes du?
• Skal jeg tage hvert emne op én efter én i en lille serie?
• Eller skal jeg forsøge at indarbejde alle emner i ét indlæg?

Smid en kommentar her på indlægget med hvad du synes, eller (hvis du er med i DanskeBlogger gruppen) giv en stemme på den afstemning jeg deler indlægget sammen med - dog helst det første
Udgivet Tuesday d. 11. September 2012
2 comments and 3187 views

DanskeBloggere

Comments

JHGravatar Jeanete Henriksen 11 September 2012 01:32

Super cool indlæg... Synes faktisk begge ideer ville være fede men tror alligevel at jeg ville stemme for en lille serie. Så kan man bedre gå i dybden med hvert enkelt emne.. og tak fordi du tager udfordringen op.. såååå cool.. Glæder mig virkelig til at læse mere.. Følger dig på Bloglovin.. vil du følge mig??

GGravatar Gulde 19 September 2012 13:10

Lidt et mærkeligt spørgsmål i grunden, men jo, jeg følger dig, du har så hyggelige indlæg ^^

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie