Jeg har mega travlt i ferien...

Jeg vil lige kort undskylde at det hele 'forfalder' sådan. Jeg har mega travlt her i ferien, og skal nærmest haste fra det ene sted til det andet. Om en times tid tager jeg på camping med min farmor og er der til lørdag, så er jeg hjemme søndag og tager afsted igen mandag, hvor jeg skal med Emil. Så er jeg hjemme igen fredag - men det først om natten, for jeg drøner direkte fra Emil ud til en efterskolegensynsfest med nolge af mine kammerater, så er jeg hjemme fredag nat og lørdag morgen, hvor min far har fødselsdag. Vi skal muligvis afsted selvsamme dag igen - med min far og Anne til Frankrig, hvor vi skal være en uges tid - jeg aner ikke om der bliver et par hjemmedage inden eller først efter - rejsen er ikke helt fastlagt endnu... Så er der dog et par stille dage før jeg tager på camping med min mor, søskende og moster fra fredag eller lørdag til mandag... og få dage efter starter skolen. Så i må undskylde hvis i ikke ser meget til mig...

Derudover er jeg blevet tagget 3 gange i ialt 2 forskellige lege - jeg skal nok få dem 'ført videre' men nu må jeg lige så hvornår jeg har tid. Puha, hehe
Udgivet Tuesday d. 07. July 2009
1 comment and 1993 views

Comments

TGravatar Teresa 17 July 2009 09:00

Hej, vil du bedømme min side? :3

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie