Jeg kan ikke følge med..

Hmm, jeg synes næsten ikke jeg kan følge med i denne uge. På den ene side savner jeg Emil - ja, det er hurtigt, jeg er lidt ynkelig. På den anden side farer dagene afsted med arbejde, Fluffy, karatetræning og i denne uge også som børne instruktør, oprydning, rengøring osv. Og så har jeg været så træt...

I mandags nåede jeg kun mad og så go go træning...
Tog åbenbart tshirten af i søvne samme nat...
I tirsdags var jeg på besøg og fik risengrød hos mor...
Og faldt om aftenen udmattet i søvn med lyste endnu tændt...
Fik aftensmad igen i aftes hos mor
Fik støvsuget i går, ryddet op i dag og ordnet flere karate opgaver der trængte
Jeg fik også opdateret et indlæg jeg er blevet kontaktet om
I morgen tager jeg opvasken
Og nu skal jeg sove, hehe. Så må bloggen lide lidt videre til i morgen hehe Jeg burde ikke være så træt for tiden. Jeg sover mere end jeg her gjort længe. Men det er jeg åbenbart alligevel. Verden er pudsig af og til...
Udgivet Thursday d. 30. October 2014
2218 views

LigeForTiden

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie