Jeg protestere!

Eller noget? Hvis jeg skulle gå i protest lige nu, hvorfor skulle det så være? - spurgte Jeanette...

Lige nu? Hmmm... Øj, jeg er faktisk helt blank lige nu. Det må være de små timer der gør det, for ellers plejer jeg bestemt ikke mangle ting at brokke mig over. Jeg kan være et (irriterende) negativt menneske når det tager mig. Men så igen, jeg er nok rimeligt afklaret lige nu, efter min udransning i dag. Jeg er i trolde-sæson nu (i ved, den måndelige periode hvor kvinder bliver til monstre), så kan ske hormonerne har sat ekstra gang i humøret, men de motiverende opsange satte gang i tankerne hos mig til træning i dag (og replikkerne, som straks bliver tolket som mine über negative udbrud, selvom det faktisk ikke var ment eller sagt på den måde).

Jeg luftede dem igen efterfølgende i bilen på vej hjem, og havde også nogle gnavne udbrud da vi skulle handle - har lagt genbrugelige bærer-poser ned i bilen i nødstilfælde hvor vi ikke husker få nogen med, da jeg ikke bryder mig om at skulle købe flere bærer poser (dyre, og ikke gode for miljøet, og ender i sidste ende som dyre skralde-spands-poser), men dem havde Emil fjernet (som i brugt) da han handlede ind i går.

Jeg ordnede vasketøjet i dag, og 2 af maskineren gik i stykker, så måtte ringe til en gnaven vice-vært (som i virkeligheden var weekend-vagt, hvad jeg ikke fik opfattet fra Emil, da jeg ringede til ham efter nummeret) som ikke kunne gøre noget ved problemet. Jeg måtte flytte tøjet til en anden maskine og finde mig i at den alligevel trækker penge fra 4 vask jeg ikke har fået - 2 kl. 17.50 og yderligere 2. kl. 17.10, vil mene af vaskeriet efterhånden skylder mig 40-60 kr på den bekostning... Mig op i bad bagefter, og spørge om Emil ikke nok vil flytte vasketøjet alligevel (vi havde aftalt at jeg tog tøjet OG opvasken, men sidstnævnte gik han i gang med), selvom jeg havde lovet at tage den tørn. Et dybt, irriteret suk fra ham. Vrissen og protest fra mig (hov, jamen der var jo en protest!) og efterfølgende en ordentlig tude-tur i badet. Jeg hader at være trold

Jeg endte med at skrive en liste på vaskeriet over ting jeg ville have sundt af at give slip på. Dårlige egenskaber, vaner, tendenser, afhængigheder osv. Jeg havde sigtet efter 7 punkter (oprindeligt 10) i naivt håb om at jeg ikke ville kunne finde så mange. Listen endte på vel omkring 30 faktisk 40! Jeg var på en gang gal og tudefærdig. Hormoner i guess? Igen, not funny to be the troll. Følte mig som en kæmpe belastning for alle, og konflikten mellem hvorvidt jeg virkelig er så selvudslettende som folk forsøger at bilde mig ind eller om jeg er en sær, udspekuleret, belastende, krævende, udnyttende person rasede som et forvirret tankemylder blandet op med salte tårer, Rasmus Seebach's "Glad igen" sang (??), vrede (tanke) udbrud, masser af vasketøj og en forfærdelig masse ynk.

Jeg ved faktisk ikke hvad jeg skulle protestere mod... nu er der pludselig nok at tage af. Men jeg tror i grunden dagens store protest har været mod mig selv, og alle de negative sider jeg består af. Alle har fejl, og selvom det måske ikke er sundt at søbe i negativitet og fokusere på dem, tror jeg det af og til kan være fornuftigt nok at se hvad listen byder på. Så man måske kan gøre sig til et bedre menneske? Eller så man kan forsøge at vende dem til noget positivt, og acceptere sig selv som et broget og fejlpræget menneske?

Ellers skulle dagens protest helt sikkert gå på trolde-sæsonen! Hvorfor er det blevet bestemt at vi i mangel på inkuberende* afkom skal plages af smerter, humørsvingninger og et forfærdeligt svineri hver 4 uge! Men som jeg sagde til Emil'en i fredags, ville det nok være en misforstået løsning at bede om en unge bare for at bløde. 1) Jeg er ikke klar til at blive mor. 2) Det skulle gøre så helvedes ondt føde har jeg hørt :S
* proberbly not the right wort to choose for it, but I just feel like it's The One

Så kære Jeanette, det var nok ikke den kreative form for repsons indlæg du havde håbet på i din overtræthed... og jeg er i grunden heller ikke helt tilfreds. For spørgsmålet har bestemt potentiale I dag har bare ikke været en god dag (til den slags - for overordnet har den egentlig været meget lækker... i ved, hvis man ser bort fra stort set alt nævnt i dette indlæg ^^"). Og jeg tror i fået selv-ynk nok fra min side for nu. Hmm, kan ske jeg skal prøve at tage den op i morgen igen? Nu er det vist også godt oppe over min sengetid ^^"
Udgivet Sunday d. 26. January 2014
2685 views

HvisJegSkulleProtestere

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie