Jeg skal i bio og se

Jeg skal i bio i aften, ja jeg skal så, sammen med Emil, og vi skal se en film som jeg faktisk har glædet mig en del til at se, siden jeg så traileren for den for et stykke ti siden. Følgende beskrivelse er kopieret fra biografernes beskrivelse af filmen (min egen mening skal nok komme senere, men skal jo lige se filmen først). Andre der har set filmen, og hvad syntes I om den?

Den unge John Smith og hans værge og beskytter, Henri er på evig flugt fra en dødspatrulje, udsendt fra en fjern planet for at udrydde de sidste ni overlevende fra planeten Lorien.

John er Nummer Fire af de Ni overlevende. John og Henry slår sig ned i den lille flække Paradise, Ohio, og bereder sig på endnu et kort ophold inden de må flygte videre. Men denne gang går det anderledes. Først møder John Sarah, der er lige så ensom som han, og så ankommer ellers en gruppe sortklædte dræbere for at færdiggøre deres etniske udrensning.

Genre:Action
Originaltitel:I Am Number Four
Land/år:USA, 2011
Skuespillere:Timothy Olyphant, Dianna Agron, Teresa Palmer, Kevin Durand
Instruktion:D. J. Caruso
Produktion:Michael Bay
Manuskript:Alfred Gough, Miles Millar m.fl.
Spilletid:1:50
Censur:Tilladt over 11 år
Biografpremiere:17/3-2011
Udgivet Friday d. 08. April 2011
1 comment and 1504 views

Comments

IGravatar Ilhja 08 April 2011 20:55

Den lyder spænende.

Du må meget gerne sende spørgeskamet videre. Jeg ved ikke helt endnu hvornår vi indsamler dataen da vi i næste uge har temauge og derfor rimelig stresset(det er til 1 stort projekt ud af 3)

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie