Jeg vil bare så gerne have mine pakker

I mandags var jeg klar til at hoppe op og ned som et hysterisk barn af bar spænding og utålmodighed efter langt om længe at få nogle af de pakker jeg har bestilt - det er faktisk en del pt, men nogle har også været længe undervejs (Kina) eller har endda været forsøgt købt før, hvis nogle af jer husker det...

Andre blev købt i toget og på ebay i mandags. Og nogle i weekenden, nogle før weekenden, så ja, der er et par stykker på vej, men det er nu også længe siden jeg har handlet via nettet - eller shoppet i det hele taget (vindues shopping inkluderet). Med mit nye arbejds og pendler-liv er der ikke mulighed for andet.

Min mobil-case rummelig damepung nøglebundt i én løsning

Men til sagen så blev den her basse endelig min! Det er nemlig en af dem jeg har måtte prøve flere gange for at få - jeg vil gerne lave et review på den her torsdag/i weekenden/i aften eller hvornår der nu lige bliver tid, men et kort summering: Gulde is happy!

Det er ikke min plan at gå helt shop amok, jeg holder stadig fast i den minimalisme/declutter bevægelse der interessere mig, men noget af det tilhører min prepper hobby og er altså en del af mit Project Perfect Bag. Det meste er noget jeg har savlet efter længe (få undtagelser... Undtagelse!), og/eller er løsninger på småproblemer, som fx det med at få mærker (tenshinkan, Dansk karateforbunds dommer, DAI dommer) på jakken, uden at skulle sy dem fast og rive af hele tiden, eller være nød til at eje 2-3 jakker, sætte dem kikset på med sikkerhedsnåle (ikke så besværligt som at sy, men stadig noget - og ser ikke så godt ud) eller risikere at de falder af hele tiden. Det gjorde min løsning med hårnåle nemlig, hvilet har resulteret i at jeg nu mangler tenshinkan mærket, suk.

Nå, men jeg ville egentlig bare nævne at jeg har fået noget post, og derfor nu er glad - også særligt ved tanken om at der venter mig endnu en pakke på vejen hjem, og måske endda én til i postkassen

Har i fået nogle pakker for nyligt? Eller har i nogle på vej? Eller er i måske på et beundringsværdigt købestop?
Udgivet Wednesday d. 05. February 2014
2 comments and 2642 views

Shopping ProjectPerfectBag IPostkassen

Comments

IGravatar Ilhja 05 February 2014 17:49

Den ser rigtig fint ud, det er altid dejligt når der kommer pakker.

Jeg har lige fået noget neglelak hjem men ellers har jeg ikke rigtig bestilt noget.

GGravatar Gulde 06 February 2014 11:42

Uh, neglelak lyder da også spændende - eller også er det bare når man er addict.. Og glad for farver! Eftersom endnu en de mine pakker tikkede ind på posthuset i dag, har jeg pt 3 svævende endnu, alle fra omskring-Kina, den ene kan dukke op når det skal være, de 2 andre indeholder det samme, og kommer først engang sidst på måneden. Men det er også meget længe siden jeg sidst har bestit, når man ikke tæller pungen og det som jeg ikke modtog med. Så skal der også holdes igen nu, men ja, det er altid skønt at få pakker

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie