Julepynt er nostalgi, reflektioner og gode historier

Igen et reply, eller vel egentlig bare en kopi af den kommentar jeg smed på LindaEg's CoolStuff-konkurrence-indlæg. Det tog mig i øvrigt en del tid at indse at disse indlæg var konkurrence-deltagelser, men ikke lang tid at fornemme at de lugter langt væk af sponsoreret. Ikke at der er noget galt i det, men en skeptiker som mig vil bare gerne vide den slags. Nå, men tilbage til emnet, så sluttede Linda af med et spørgsmål, som jeg faktisk fandt ganske interessant, og jeg synes egentlig også selv mit svar var ret interessant (men det må i vel afgøre ). Om ikke andet siger det rigtigt meget om mig, så jeg synes det var relevant nok, at dele det her på bloggen også

Julen er for mig lig med tradition og nostalgi, så jeg har selvfølgelig en overdimensioneret kasse i kælderen, med éne emotionelt reflektive værker:
krims-krams fra min barndom, og pynt som altid har været der.

Derfor sker det yderst sjældent at jeg køber noget nyt. Hvis ikke en ting har en historie og en eller anden form for følelsesmæssig affektion, ser jeg ingen grund til at eje det, hvis det ikke yder en eller anden form for funktion... som fx. en vaskemaskine.. man behøver ikke elske sin vaskemaskine, selvom det selvfølgelig heller ikke gør noget, hvis man gør

Hvis jeg skal købe julepynt, skal det derfor være noget meget specielt!

Hvad med dig? Skal julepynt frem fra gemmerne, eller hentes i det nærmeste supermarked, så det matcher den nuværende stil i hjemmet?
Udgivet Sunday d. 25. November 2012
1 comment and 3067 views

Jul Events Reply

Comments

IGravatar Ilhja 27 November 2012 11:57

Jeg har ikke så meget julepynt så det er en blanding mellem hvad jeg har gemt fra forrige år, hvad jeg kan lide af julepynten i år og så hvad jeg selv og Cecilie laver

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie