Kage bage dag

Jeg har været igang med at bage småkager sammen med min mor og mine søskende i dag Efter karate-træning, selvfølgelig. Mors ven kom senere. Så nu er det tid til at nyde en portion af dagens arbejde, mens vi sætter en god film på Vi vil se Taken, og alle (undtagen mor og mig) har sagt at de kender den, og at den er vildt god. For mig er det nok at vide at det er en thriller/spændingsfilm, det er nok min yndlings film genre, selvom jeg også er vild med hjernetwistere/mind-fuckere og tøsefilm Vi har også fået and og ris ala mande, jeg tænker det er både tæt nok og længe nok fra jul, til at det godt kan gå.

Julesmåkager - kyskager, brunkager og pebbernødder
Udgivet Saturday d. 23. November 2013
1 comment and 2509 views

Jul Baking Sukker

Comments

IGravatar Ilhja 24 November 2013 16:24

uhhh det ser lækkert ud. Cecilie kom også hjem i torsdags med en lille potion fra mormors julebag...guf

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie