Katteskruk pt. 1

Jeg er gået hen og blevet helt katteskruk. Svigerforældrenes tilhængende kat Missemor har fået endnu et kuld igen igen - hun er lillebitte men en ultimativ fødemaskine og tynd men kuglerund på maven næsten 3 gange årligt. Denne gang har hun 3 bedårende krudtugler, som ikke er blevet holdt hemmelige så længe at de bliver umulige at komme i nærheden af og gøre tamme. De var helt med på at jagte strå, og der var drøn på dem, så de var lidt svært at fange dem på et billede, men... det vigtigste var sådan set også bare at hygge sig. Og undgå at forsøge at skjule dem med hjem. Den lille grå laban fangede hurtigt mit hjerte, selvom de ikke ville gå. Det var den værste krudtugle - og jeg kan nap nok styre Fluff som det er. Desuden er Fluff bestemt ikke en katte-selvskabs mis, så han havde slagtet den (uansetet størrelse,
på steder). Men hvad skal jeg da også med andre missere når jeg har ham? Billederne her er fra 21. Oktober hvor vi først besøgte dem

Udgivet Sunday d. 08. November 2015
4 comments and 1576 views

CrazyCatLady Cat

Comments

MRGravatar Michelle Rimme 09 November 2015 00:08

Åååårh hvor er de søde! Ja Fluff er jo ikke den store selskabs kat ^^ Men kunne jo være han ville kunne lære det :p Ej men de er totalt nuser! Heldigvis så bliver jeg ikke selv så killinge skruk nu hvor jeg har de to banditter af mine ^^ Men åårh!

Håber de alle får et godt hjem når de engang er blevet de 12 uger

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 09 November 2015 07:15

Jeps. Ingen tvivl om at de skal have den alder de skal have (og gerne lidt til) før de bliver sendt videre. Ellers får man mærkelige "uselvskabelige" katte. Det er nu ikke fordi Fluffy ikke vil selvskab - han er mega selvskabs mis. Det skal bare være fra os og ikke noget der vare ligner et andet katte-dyr. Den dominerende mis.

IGravatar Ilhja 09 November 2015 10:34

De er godt nok søde...jeg ville gerne have en selvom det ikke kan lade sig gøre http://gulde.dk/smil/G16.gif

IGravatar Ilhja 09 November 2015 10:36

Btw jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan ikke bruge smiley

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie