Kender i det, når dagen bare forsvinder?

Sådan en dag er i dag. Ikke fordi vi havde tømmermænd på besøg - badeværelset er jo færdigt Dårlige joke, I know, just couldn't resist. Det var jo nytår i går, og derfor sikkert en del der har besøg af dem (tømmermændene altså) i dag, men som altid er de eneste dage jeg får dem, de weekender hvor en anden end mig har været i byen og drukket. Min krop er sær, okay? ^^"

Anyway, vi sad sammen 5 sportsmænd nytårsaften, og ingen af os drak rigtigt noget alligevel. Til gengæld var klokken 4.00 før vi vidste af det, så vi kom i seng ganske sent... og sov så til gengæld til kl. 2... SWOOSH, så var den dag væk. Et par timer med rengøring og Zulu Commedy Award (deraf trangen til at fyre dårlige jokes af... selvom de fleste i programmet selvfølgelig var gode) og snart var klokken 5. Før vi nåede hjem, og lige slog et smut forbi den gun-mand Emil vil have byttet sine håndpistoler med, så var klokken 6. Aftensmad blev Pizza (undtagelses-tilstand) selvom jeg ikke magtede spise mere end 2 stykker - what? Til gengæld var min trang til cola enorm, men eftersom vi kun havde én flaske tilbage, måtte jeg jo styre mig, og i morgen har vi "normal" dag igen, med nytårsforsæt og det hele.. Dem skal i nok få i morgen. Ligesom jeg har tænkt mig at begynde mit Inventory projekt der - oprydningen (declutter) er efterhånden også ved at være gennemført for denne omgang - der er ikke meget jeg ikke har været igennem, som det kan betale sig at kigge på såh...

Resten af aftenen er gået med Trunte-PC'en foran fjernsynet, kun afbrudt af reperationen af det julepynt Fluffy smadrede i begyndelsen af December - en af mine favoritter, som jeg ikke havde tænkt mig at give op på. Jeg skal også nok lige indsætte et billede af det i morgen også. Men det var da endnu et afsluttet projekt. Nå, men nu vil jeg gå til ro, og gøre forsøget på at få vendt min døgn-rytme til det mere normale igen Så håber jeg vi alle er ved at være friske i morgen igen
Udgivet Thursday d. 02. January 2014
2470 views

Hverdagsliv

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie