Klap lige kameraet!

Wow-wow-wow! Stop, holdt! Klap lige kameraet engang folkens!

Okay, så trenden vil have store billeder på bloggen, så langt er jeg efterhånden med, det er der ikke så meget at gøre ved. At trenden også vil have, at der kun er en lille smugle tekst til hvert billede, og at det skal stå meget småt, er jeg også efterhånden ved at have tilpasset mig til. Jeg har lært at bruge "Stylebot" til at skalere det op i en fornuftig-læselig størrelse.

Men der må vel også være grænser? Jeg bliver personligt helt firkantet i hovedet, af at se de enorme billeder, der efterhånden bliver lagt ud. Det gør direkte ondt i øjenene på mig, no kidding! Og da jeg helt uskyldigt og uforberedt fik åbnet en tilfældig blog, da eksalerede det simpelt-hen!


I kan lide fotografier, ok, men kan vi ikke aftale at vi holder i dem i en størrelse hvor de faktisk kan ses på skærmen? Når fotografiet er så stort, at man, når det er lagt på den høje led, kun kan se lige godt halvdelen af et billede af forholdsvis nårmale propertioner. 980px * 1.470px, det er simpelthen for stort. Jeg mener, når man vælger "vis billede" (i ved, så billedet åbnes i et nyt vindue, og fylder hele vinduet) og billedet skrymper!, burde man så ikke være klar over, at der er noget galt.

Så kære venner, det jeg vil frem til, er vist, om vi ikke kunne aftale, i det mindste at holde vores AWESOME FOTOS nede i en størrelse, hvor man rent faktisk kan se hele billedet på én gang i blogindlægget? Og så, evt kan klikke på det, for at se det i den fulde/endnu-større størrelse? For øjets skyld? Mine øjne vil i hvert fald takke jer ^^"

Klap lige kameraet!
Udgivet Thursday d. 06. September 2012
1 comment and 1845 views

Favorit

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie