Klar til karate DM

Hey folkens, så ligger man her, klar til at gå til ro i Helsing Hallen, hvor Danmarks Mesterskabet i karate (Dansk karateforbund) skal foregå i morgen. Jeg er både spændt og nervøs - hvor god er jeg blevet? Hvordan vil mine kampe gå? Får jeg point? Vinder jeg? Taber jeg? Hvordan med straf? Er der hård kontakt? Vil jeg samme tid i morgen ligge med guld og/eller ulmende blå mærker? Og lige så vigtigt, når jeg blive syg af det træk der er her i lokalet?

Vi får se, vi får se... For lige nu er der vel ikke meget andet at gøre, end at krybe sammen i soveposen og få en god nats søvn, lykkelig over at jeg ikke er med i Hunger Games, og ingen lige nu forsøger brænde huller i mit ben, eller slå mig ihjel... Just saying

Læser Dødsspillet

Udgivet Friday d. 05. April 2013
1 comment and 1534 views

Karate Reading

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie