Kreativ blogger award

Nej hvor fiiiint Jeg har været så heldig at modtage "Kreativ blogger" awardet fra Louise (Fuglsangen.net) med kommentaren: "Gulde - er også skæg at følge Ikke kun hendes blog, men hele hendes side, er fyldt med en masse spas. Der er til mange rare timer, når man burde lave latinaflevering ^^" - Jamen jo, rart at vide man kan underfolk lidt som afledening til skolearbejde... eller?

Med awardet følger også en udfordring om at nævne 7 random ting om dig selv samt (originalt) at videresende awardet til 7 andre.

7 random ting om undertegnede
1. Jeg har mange nørdede muligvis "kedelige" og sære hobby-tendenser
2. Mit liv kommer i bølger: en periode hvor jeg er godt med, og en periode hvor jeg sakke bagud, en optur og en nedtur, en interesse for det ene og en interesse for det andet...
3. Jeg er bange for intetheden og tomheden
4. Jeg har en del tvangstankelignende tendenser så som frygten for at "abe efter", hvilket kan afholde mig fra at drikke et glas vand en hel aften selv om jeg er meget tørstig, bare fordi de andre lige to et glas vand
5. Jeg tænker for meget
6. Jeg glæder mig til jeg skal til Japan - interessere mig nemlig meget for japansk sprog & kultur samt manga/anime
7. Jeg er sommetider lidt sløv i optrækket; altså lidt langsom til at komme igang med ting jeg ved jeg burde gøre - hurra for overspringshandlinger

Personer jeg synes bør modtage awardet
Jeg synes Ilhja (ilhja.wordpress.com) skal have awardet, da jeg synes hun er kreativ med sin blog ^^ Jeg har fulgt hende længde, helt tilbage til dengang hvor hun havde en selv kodet og designet hjemmeside. Hun smed ofte kreative og sjove påfund ind på siden, kan bland andet huske en stole-leg hun havde (du skulle på kreativ vis sjæle stole og være i besiddelse af den til legen sluttede), som jeg syntes var meget spøjs. Derudover havde hun, sådan som hun også har det nu, en masse baggrundsstof om sit verden, Thymetasia, fra en roman hun var igang med. Jeg ved også at hun sommetider tegner, maler og laver grafik, så hun er en ret kreativ person ^^

Jeg synes Hannah (hannahh.dk) skal have awardet, også selvom hun allerede har modtaget det, fordi hun altid er så kreativ med sine blogindlæg - altså pynter dem pænt op - og fordi hun er så superdygtig til at tegne! Hun laver også andre kreative ting så som fotografering og filmning, og hun har lavet sin egen (manga) tegneserie! Meget kreativ person

Jeg synes GiZmo (gizmos-blog.com) skal have awardet (selvom hun har modtaget det før - du behøver selvfølgelig ikke udfører tagget igen), fordi hun er så super-dygtig til at lave flotte designs til sin side, og fordi hun ofte kommer på kreative idéer til såvel sin blog som i alle mulige andre situationer.

Jeg synes Altair (gwalior.dk) skal have awardet (selv om hun har modtaget det før - du behøver selvfølgelig ikke udfører tagget igen) fordi hun er meget omhyggelig med at få blogget hver dag - det gør hun i øvrigt godt! Desuden fordi hun er god til at pynte sin side flot, altså med et flot design, og så skriver hun fantastisk!

Og til sidst synes jeg faktisk at Louise (ja Fuglsangen.net) skal have awardet tilbage, hvis man da kan det (du behøver selvfølgelig ikke udfører tagget igen), da jeg synes hun er meget kreativ med sin blog! Hun har altid noget interessant, morsomt ellers spøjst på hjertet når hun blogger, og skønt hendes skrivelser i sig selv er kreative, pifter hun også ofte bloggen op med fx post-its tegninger (behøver jeg nævne min skønne kopi af "den onde opgave" Venter i øvrigt spændt på hvornår skrivebloblen med hele mareridtet dukker op igen ), og hun har før påstet små lege ... jeg kan ikke huske hvad de hedder, men sådan noget med at man skal kunne undgå at fokusere på et roddet billede, og så skulle der dukke nogle figure op på det... Desuden skriver hun fantastiske romaner og noveller, som hun også lægger på sin side, og hun holder af ofte at skrifte sit design, så hun er helt klart selv en meget kreativ blogger det faktsik fortjener at modtage awardet igen

Siden bloggen kom til Danmark er det sidste tal (at tagge 7 personer) dog røget af, så jeg tror jeg vil holde nu
Udgivet Sunday d. 24. January 2010
2 comments and 1671 views

Tag Award

Comments

AGravatar Altair 24 January 2010 18:18

Hvordan kan du fremprovokere smerter og en tand. Lad være med at gøre det igen! Måske ender du med en tand som mig. Men visdomstænder er forfærdelige.
Det er ikke så meget helvede mere. Nu har det gjort ondt siden i onsdags, så jeg er blevet vant til smerten. Den er da stadig, men jeg giver den ikke noget opmærksomhed. Desværre gider den ikke forsvinde.
Ih, tak. Ville have tagget dig, men det havde Louise gjort. Ellers ville jeg have skrevet at du er god til at lave anderledes blogge og scripts! Du laver jo dine egne. Gid man kunne.

HGravatar Hannah 25 January 2010 09:05

Tusind tak for awardet, selvom jeg allerede havde skrevet Men det betyder rigtig meget alligevel ^^

- Hannah

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie