Kylling, tomat og Karl Johan svampe ret - så er der serveret

Kylling, tomat og Karl Johan svampe ret - så er der serveret

Step for step, sådan..
Kyllingen steges med et hakket rødløg samt godt med salt og pebbermix
Krydrede hakkede tomater varmes
Kylling og løg blandes i tomat-sovsen
Frosne Karl Johan svampe varmes...
Svampene steges ved høj temperatur (jeg kan ikke huske om det er sådan man bør gøre, men der blev eksperimenteret). Der vil forsvinde meget væde i første omgang...
Svampene steges fortsat til væden opsuges af svampene igen og/eller dampes væk
Svampene blandes i sovsen... Tilsæt også fløde og mælk...
Jeg kom pasta direkte i... det var vist en fejl. Det ville have fungeret hvis der havde været fx. broccoli til at komme sovsen over. Sovsen i sig selv virker for ensom som ret...
Færdig! Jeg kogte lidt pasta til, for at sovsen ikke blev ensom, men hurtigt-kogte eller dampede brocolli havde været bedre...


Så er der serveret...
Kylling, tomat og Karl Johan svampe ret - så er der serveret
Udgivet Tuesday d. 03. February 2015
2 comments and 2730 views

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 04 February 2015 01:06

Mums det ser lækkert ud.

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 04 February 2015 06:24

Det var det også Men tror den kunne blive bedre af lidt mindre pasta og lidt mere grønt. Allerede midtvejs ærgerde jeg mig over vi ikke havde broccoli hjemme, jeg tror det kunne have været godt som bund, så det prøver vi i aften med resterne

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie