Let's ask Google "What is your..."

Dagens spørgsmål? Vi spørger GoogleHvad er dit navn på dansk?
Mere meningsgivende end på engelsk eller udtalt på svensk ^^"

Hvad er dit navn?
Janni Iversen, er mit fødselsnavn og Gulde er det tilnavn jeg har halvt fået og halvt givet mig selv - eller i hvert fald hurtigt adopteret.
Læs evt om det her


Hvad er dit åndedyr eller "spirit animal"?
Jeg er usikker på hvad det oversættes til, og der er vist også en hel del ærekær kultur i det, som jeg helst ikke vil risikere at misbruge. Så jeg vil i stedet præsentere det som mit indre dyr - altså mine persontræk repræsenteret som et dyr. Any guesses? Yup, det må helt sikkert være en guldfisk Det er trods alt den connection jeg fik mit tilnavn fra. Læs evt om det her

Hvad er dit kærlighedssprog?
Ehm, tja, jeg er ikke helt sikker faktisk. Det er et område jeg gerne vil læse mere om Jeg ved der findes en for gaver, komplimenter eller fysisk kontakt. Men kommunikation, anerkendelse, respekt og modspil tror jeg umiddelbart, hvis man kan blande dem sammen og kalde det et kærlighedssprog Pas.

Hvad er dit stjernetegn?
Geden. Og geden. I de klassiske stjernetegn er det Stenbukken (altså sten geden) og i de kinesiske tegn er det fåret (altså også geden). Så deet.

Hvad er din patronus?
Mit bedste bud ville være en guldfisk Duh! Men hvis det SKAL være et pattedyr ville kat, kanin eller måske endda et egern være mit næst bedste bud. Meeen, tror nu jeg holder mig til guldfisken

Hvad er din "mentale" alder?
Til at starte med piller vi lige seriøsiteten ud. Jeg joker tit med, at hvis alder handler om hvordan man føler sig, så er jeg for tidligt bedstemor
I det mere seriøse tror jeg nu den svarer meget godt til min fysiske alder, sådan... Gennemsnitligt. I et af mine Gulde flips kunne man måske godt fristes til at tror jeg aldrig var blevet rigtig voksen. På den anden side føler jeg mig heller ikke sådan. Jeg cringer stadig ved ord som "dame" og "kvinde" og tænker bekymrede tanker om ikke at kunne leve op til ansvaret som voksen... Eller rettere, perfektionen i antagelsen om andre menneskers forventninger. På flere områder føler jeg også nærmest at jeg er sprunget min teenage alder over. Der er så mange ting mine venner gjorde før, som jeg først har fået lyst til nu. Men omvendt også ting jeg føler at have fået styr på før dem. Og endnu andre ting jeg gladeligt har lagt bag mig, som fx eksamens stress og døddruk, hmm.. Pas. Igen, jeg satser på det nok gennemsnitligt passer meget godt med det min ydre skald nu viser - baby face or not

Hvad din største styrke?
Også min største svaghed: Jeg tænker meget. Logisk, kreativ, helhed, detaljer, komplexitet, kaos.


Hvad var dit favorit spørgsmål? Hvilket ville du helst selv svare på, og hvad ville svaret være?
Udgivet Tuesday d. 12. November 2019
640 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie