Let's beat the headache out

Jeg har haft lidt af en ups dag i dag. Det meste af dagen gik meget godt - åbenbart også løbeturen i morges, hvis jeg spørger FitBit, selvom jeg ud fra min egen kropsfølelse synes det var elendigt. Jeg er stedet endnu et kondital! Nu er jeg helt oppe på 43

Men så kom hovedpinen krybende før middag, og den blev hængende og kun forstærket resten af dagen. Jeg har haft flere af dem på det sidste. Måske tyder det på at jeg har for meget stress på. Der er sket meget med kurser og halløj på arbejde, og jeg har som altid gang i alt for mange projekter ved siden af, men nu er der også forandringer i gang derhjemme. Det er mig stadig svært at opfatte den slags trætheds og overbelastnings ques, men jeg gør mit bedste for det, og for at tage dem alvorligt og tage de nødvendige pauser. Men det er svært. Meget svært at læse mig selv sådan, og også svært at få alt til at hænge sammen så.

Nå, men i takt med at hovedpinen tog til, og eftersom jeg ikke havde flere smertestillende med på kontoret, ej heller i tasken, så blev min koncentration mere og mere udfordret. Til sidste endte jeg endda med at taste min kode forkert og fik låst mig ude digitalt af min arbejds computer... Ups!

Jeg besluttede mig for at tage til træning alligevel, i håb om at det blev en ikke alt for voldsom og hoppe præget træning. Den var perfekt! Eller, ville i hvert fald have været det, hvis jeg ikke havde besluttet mig for, at den bedste kur mod den stikkende hovedpine ville være at svinge en kettlebell in i siden af knolden på mig selv. Gadon-mand-kugle-I-knold Nu håber jeg vare på der ikke er sket mere den lille ømme bule jeg har fået, forhåbentlig vis...


(Gammelt billede af mit nuværende kettlebell niveauer og vægttab)
Udgivet Thursday d. 03. October 2019
285 views

Hverdagsliv Hverdagsliv

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie